Despre noi

lbf_9474

Bianca Suciu Sharma, fondator www.allaboutjobs.ro

 Sunt un jurnalist cu aproape nouă ani experiență în televiziunea de știri. Am făcut parte din echipa Realitatea TV și, ulterior, din echipa Digi24. După acești ani în care am fost reporter, corespondent, realizator de emisiuni și, pentru o scurtă perioadă, prezentator de știri, am decis să mă îndrept înspre online unde am pus bazele blogului despre joburi www.allaboutjobs.ro. Ulterior,  m-am specializat în employer&personal branding. 

 De ce allaboutjobs.ro?

Cu toții avem o poveste, la fel și companiile. Povestea lor este scrisă, zi de zi, de echipă. De la primele cuvinte scrise în momentul în care fondatorul a pus bazele business-ului, până la cele mai recente reușite și provocări.

A-ți spune povestea este, de fapt, o dovadă de sinceritate față de cei care vor să facă parte din ea. Altfel spus, cred că, în general, companiile ar trebui să aibă curajul să își spună povestea pentru a reuși să atragă noi angajați în echipă.

Storytelling-ul este parte din viața noastră de zi cu zi, suntem înconjurați de povești care ne fac să credem într-un brand, într-un proiect, într-o companie… Tocmai de aceea, am pus bazele blogului www.allaboutjobs.ro, pentru a crea un loc în care companiile își pot spune povestea prin ochii angajaților, a managerilor sau a fondatorilor lor, iar persoanele care își caută un loc de muncă să aibă acces la acest gen de informații.

Înainte de schimbarea jobului, cu toții suntem mai curioși, mai atenți la compania înspre care ne îndreptăm sau care ne-a ofertat. Nu mai este nicio surpriză faptul că noi, candidații, vrem să știm mai multe despre trainingurile la care vom putea avea acces, vrem să înțelegem dacă avem ocazia să intrăm într-o echipă cu expunere internațională, dacă vom avea acces, în timp, la sesiuni de coaching, dacă employee empowerment este pe lista posibilului nostru viitor angajator.

Toate aceste lucruri și nu numai sunt elemente care cântăresc în luarea deciziei de a fi, sau nu, parte dintr-o echipă, dintr-o companie.

Aștept, așadar, cu drag, să vă spuneți poveștile pe www.allaboutjobs.ro, The story behind the job.