500 de noi locuri de muncă la Lidl, în 2017

980

În cursul acestui an, retailerul german Lidl își va mări echipele din țară, dar și numărul de magazine. Astfel, vor fi create în total circa 500 de noi locuri de muncă.

 Condițiile oferite de angajator

„Reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta avem în plan deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. (…) În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse“, au transmis reprezentanţii Lidl, potrivit zf.ro.

Salariile oferite de retailer

Politica de salarizare presupune majorarea venitului angajaților în fiecare an, în primii trei ani după ce au intrat în echipa Lidl. Astfel încât, în anul trei de activitate în cadrul companiei, salariul net al unui vânzător poate ajunge la 2.185 de lei net, tichetele de masă fiind incluse în calcul.

Salariile sunt însă mai mari atunci când vine vorba despre cei care conduc unitățile din țară.

„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut. Mai mult, toţi managerii de magazin au ca beneficiu maşină de serviciu pe care o pot folosi şi în interes personal, în timpul liber“, au mai menționat reprezentanţii Lidl.

Momentan, Lidl deține în România 200 de magazine și are circa 5000 de salariați.

COMENTARII:

Comments are closed.