Despre noi

Bianca Suciu Sharma, fondator www.allaboutjobs.ro

Salut, eu sunt Bianca. Mi-am început cariera de jurnalist în anul 2008. De atunci, am făcut parte din echipa Realitatea TV și, ulterior, din echipa Digi24. După acești ani în care am fost reporter, corespondent, realizator de emisiuni și prezentator de știri, în 2016 am decis să mă îndrept înspre online unde am pus bazele www.allaboutjobs.ro. Totul din drag de oameni și pasiune pentru domeniul HR. Pe scurt, sunt un om de comunicare care iubește să spună povești care îi ajută pe ceilalți.

Și pentru că îmi place să învăț, să mă dezvolt și să înțeleg în detaliu subiectele pe care le abordez, după ce am lansat All About Jobs, am decis să urmez un program postuniversitar în „Branding și brand design”, în cadrul UBB, unde m-am specializat în employer&personal branding. 

De-a lungul timpului, zeci de specialiști în HR, networking, coaching de carieră, dar și  antreprenori s-au alăturat proiectului meu prin diferite articole sau interviuri în care vorbesc din propria experiență pe care o share-uiesc deschis cu cititorii.

De ce allaboutjobs.ro?

Cu toții avem o poveste, la fel și companiile. Povestea lor este scrisă, zi de zi, de echipă. De la primele cuvinte scrise în momentul în care fondatorul a pus bazele business-ului, până la cele mai recente reușite și provocări.

A-ți spune povestea este, de fapt, o dovadă de sinceritate față de cei care vor să facă parte din ea. Altfel spus, cred că, în general, companiile ar trebui să aibă curajul să își spună povestea pentru a reuși să atragă noi angajați în echipă și pentru a-și consolida brandul de angajator. 

Storytelling-ul este parte din viața noastră de zi cu zi, suntem înconjurați de povești care ne fac să credem într-un brand, într-un proiect, într-o companie… Tocmai de aceea, am pus bazele blogului www.allaboutjobs.ro, pentru a crea un loc în care companiile își pot spune povestea prin ochii angajaților, a managerilor sau a fondatorilor lor, iar persoanele care își caută un loc de muncă să aibă acces la acest gen de informații.

Înainte de schimbarea jobului, cu toții suntem mai curioși, mai atenți la compania înspre care ne îndreptăm sau care ne-a ofertat. Nu mai este nicio surpriză faptul că, în general, candidații vor să știe mai multe despre trainingurile la care vor putea avea acces, vor să înțeleagă dacă vor avea ocazia să intre într-o echipă cu expunere internațională, dacă vor avea acces, în timp, la sesiuni de coaching, dacă employee empowerment este pe lista posibilului viitor angajator.

Toate aceste lucruri și nu numai sunt elemente care cântăresc în luarea deciziei de a fi, sau nu, parte dintr-o echipă, dintr-o companie.

Despre www.allaboutjobs.ro

www.allaboutjobs.ro este o platformă dedicată celor care doresc să se dezvolte profesional. Indiferent de domeniul de activitate sau de etapa profesională în care ești, nevoia de dezvoltare ar trebui să fie continuă. Rolul All About Jobs este de a te ține la curent cu tendințele de pe piața locurilor de muncă, din mediul universitar, dar și din cel antreprenorial, să te ajute să crești prin exemple de oameni ca tine care au învățat din greșeli și care au reușit să crească profesional și, unii dintre ei, să pună bazele unor business-uri de succes. În plus, All About Jobs te ajută să te faci cunoscut, îți oferă mediul în care să te simți confortabil să vorbești despre tine ca expert într-un domeniu, dar și despre business-ul tău. Vei reuși astfel să ajungi mai ușor la clienți, să îți spui povestea în fața lor, tocmai pentru a arde o etapă în procesul de vânzare, mai exact cea de prezentare a ta și a afacerii tale.
Te invit să faci și tu parte din povestea All About Jobs. Pentru că „I love telling stories worth being told”, scrie-mi despre tine sau compania ta și vei putea intra și tu în comunitatea All About Jobs.