Despre noi

Bianca Suciu Sharma
Bianca Suciu Sharma

Bianca Suciu Sharma, fondator www.allaboutjobs.ro

Sunt un jurnalist cu peste 12 ani experiență. Am făcut parte din echipa Realitatea TV și, ulterior, din echipa Digi24. După acești ani în care am fost reporter, corespondent, realizator de emisiuni și, pentru o scurtă perioadă, prezentator de știri. Am decis să mă îndrept înspre online unde am pus bazele www.allaboutjobs.ro. Ulterior, m-am specializat în employer&personal branding. 

De ce allaboutjobs.ro?

Cu toții avem o poveste, la fel și companiile. Povestea lor este scrisă, zi de zi, de echipă. De la primele cuvinte scrise în momentul în care fondatorul a pus bazele business-ului, până la cele mai recente reușite și provocări.

A-ți spune povestea este, de fapt, o dovadă de sinceritate față de cei care vor să facă parte din ea. Altfel spus, cred că, în general, companiile ar trebui să aibă curajul să își spună povestea pentru a reuși să atragă noi angajați în echipă.

Storytelling-ul este parte din viața noastră de zi cu zi, suntem înconjurați de povești care ne fac să credem într-un brand, într-un proiect, într-o companie… Tocmai de aceea, am pus bazele blogului www.allaboutjobs.ro, pentru a crea un loc în care companiile își pot spune povestea prin ochii angajaților, a managerilor sau a fondatorilor lor, iar persoanele care își caută un loc de muncă să aibă acces la acest gen de informații.

Înainte de schimbarea jobului, cu toții suntem mai curioși, mai atenți la compania înspre care ne îndreptăm sau care ne-a ofertat. Nu mai este nicio surpriză faptul că noi, candidații, vrem să știm mai multe despre trainingurile la care vom putea avea acces. Vrem să înțelegem dacă avem ocazia să intrăm într-o echipă cu expunere internațională, dacă vom avea acces, în timp, la sesiuni de coaching, dacă employee empowerment este pe lista posibilului nostru viitor angajator.

Toate aceste lucruri și nu numai sunt elemente care cântăresc în luarea deciziei de a fi, sau nu, parte dintr-o echipă, dintr-o companie.

Despre www.allaboutjobs.ro

www.allaboutjobs.ro este o platformă dedicată celor care doresc să se dezvolte profesional. Indiferent de domeniul de activitate sau de etapa profesională în care ești, nevoia de dezvoltare ar trebui să fie continuă. Scopul nostru este de a te ține la curent cu tendințele de pe piața locurilor de muncă, din mediul universitar, dar și din cel antreprenorial.
Dorim să te ajutăm să crești prin exemple de oameni ca tine care au învățat din greșeli și care au reușit să crească profesional și, unii dintre ei, să pună bazele unor business-uri de succes.
Credem cu tărie în puterea exemplului și în faptul că avem cu toții capacitatea de a ne depăși limitele profesionale dacă știm să învățăm din experiența altora, tocmai pentru a evita greșeli făcute deja de alții.
În același scop, am pus bazele unei serii de evenimente de dezvoltare profesională. Este vorba despre conferințele „Boost your career”, care aduc în fața participanților exemple de persoane care au reușit să se impună în domeniile lor, dar și specialiști din resurse umane, psihologie și coaching.
În plus, te ajutăm să te faci cunoscut, îți oferim mediul în care să te simți confortabil să vorbești despre tine ca expert într-un domeniu, dar și despre business-ul tău. Te ajutăm să ajungi mai ușor la clienți, să îți spui povestea în fața lor, tocmai pentru a arde o etapă în procesul de vânzare, mai exact cea de prezentare a ta și a afacerii tale.
www.allaboutjobs.ro, THE STORY BEHIND THE JOB.