Chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adi Hădean îi învață pe antreprenorii români cum să-și deschidă o afacere culinară

1038

60% dintre restaurante dau faliment în primul an și 80% în primii 5 ani, conform unui studiu Ohio State University. Birocrația este obstacolul invocat cel mai des de proprietarii de afaceri în domeniul culinar. Chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adi Hădean împărtășesc din experiența lor pentru a-i învăța pe antreprenori ingredientele unui business culinar de succes. 

  Cook your own business

  Chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adi Hădean se reunesc în această toamnă în cadrul unui eveniment dedicat celor care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul culinar. ”Cook your own business” este un eveniment organizat de Asociația Adi Hădean și se va desfășura în perioada 27 – 28 octombrie, la Hotel New Montana, Sinaia.

”Cook Your Own Business” își propune să împărtășească din experiența celor care lucrează în domeniu, care au un business în această zonă sau care, pur și simplu, și-au interesectat drumul cu lumea gastronomiei, pentru a-i ajuta pe cei care vor să deschidă o afacere în acest domeniu să reușească. Conferința va avea o formă interactivă și își propune să genereze un dialog constructiv între participanți și vorbitorii invitați și va acoperi teme legate de alcătuirea meniurilor, echilibrul dintre cerere și ofertă, aspecte financiare și legislative.

  Puteți învăța din experiența lui Adi Hădean

 ”60% dintre afacerile cu mâncare americane dau faliment în primul an și 80% în primii 5 ani, conform unor studii americane. Mă aștept ca situația în România să fie la fel, dacă nu chiar mai tragică. Am adunat suficientă experiență în domeniul gastronomic cât să simt că pot împărtăși și cu alții, așa că am lansat Cook Your Own Business pentru cei care fac o afacere cu mâncare din pasiune și respect pentru clienții lor și care își doresc să o susțină pe termen lung, într-un domeniu atât de competitiv cum este cel al ospitalității”, a declarat Chef Adi Hădean.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să învețe din experiența unor oameni care activează în domeniu, sau în domenii conexe și care pot oferi consultanță și soluții concrete pentru problemele curente ale unui business culinar.

Programul proiectului este structurat în patru direcții de dezbatere: Start-upCum și de unde începi, PR&MarketingCum te prezinți și cum comunici? Cadru legislativdespre birocrație, acte, legi și alte aspecte juridice, Cooking Businessdespre industrie, online, televiziune, entertainment și alte insight-uri.

Alături de chef Patrizia Paglieri, chef Foa și chef Adrian Hădean, speakeri în cadrul ”Cook your own busines” vor fi: Cristian Tudor, fondator Microgreens România, Dan Isai, fondator și CEO Salad Box, Andrei Bogdan Zaharescu, Managing Partner Vivo – Fusion Food Bar, Camelia Iusco, avocat Codrean, Iusco și Jucan, Valeriu Steriu,  vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților, Cecilia Ianachis, manager Fiscal Consulting, Laura Opriș, Managing Partner CommunicationON, Sonia Nechifor,  Managing Partner CommunicationON, Cristiana Andrei, General Manager Adi Hădean Projects.

Mai multe detalii despre speakeri, program, dar și înscrieri, pot fi găsite pe pagina evenimentului sau pe blogul lui Adi Hădean.

  Despre Asociația “Adi Hădean”

Asociația Adi Hădean a fost înființată în ianuarie 2015 cu scopul principal de a promova proiecte care aduc în prim plan bucătăria românească, precum și diverse acțiuni din domeniul culinar și social.

Asociația este un proiect important al lui Adi Hădean, de numele căruia se leagă o serie de alte proiecte, cu impact în viața comunității și evenimente pe care le-a susținut și promovat de-a lungul timpului: de la proiecte umanitare sau acțiuni de implicare în cazuri sociale cu care rezonează (prânzul gătit la finalul lui 2014 pentru 100 de pensionari bucureșteni), la acțiuni menite să atenționeze asupra unor aspecte de nutriție și alimentație pentru copiii din grădinițe (Farfurii curate desfășurat în grădinițele din Cluj-Napoca) sau proiecte menite să sublinieze importanța preparatelor autentice românești (Taste of Romania).

COMENTARII:

Comments are closed.