Circa 100 de noi angajați în fabrica Bosch din Timișoara

1090

Furnizorul de soluții de externalizare a proceselor de business, compania Bosch Communication Center din Timișoara, a recrutat anul trecut 85 de oameni.

 Echipa Bosch Timișoara, în creștere

Investitorul german a ajuns astfel la 532 de salariați potrivit zf.ro care citează date de la Ministerul Finanţelor Publice.

Și cifra de afaceri a firmei s-a majorat cu 27% ajungând în 2015 la 67 de milioane de lei, în timp ce profitul net a urcat cu 24% la 7,3 milioane de lei.

  Noi angajări în fabricile din Cluj și Blaj

Reprezentanţii grupului german au anunţat în cursul lunii mai că, anul acesta, vor angaja peste 500 de persoane în România.

Bosch a planificat ca în 2016 să investească în cele două fabrici 40 de milioane de euro. Anunțul vine după ce anul trecut a investit 23 milioane euro la Blaj si 16 milioane euro la Jucu.

 Despre activitatea Bosch în România

Investitorul german  produce în România unități electronice de control pentru asistenţă la condus, componente şi sisteme pentru siguranţa auto şi pentru managementul consumului de energie. De curând activitatea a fost extinsă prin introducerea de noi proiecte în domeniul Soluţii de Mobilitate, în Jucu și Blaj. Grupul Bosch are în țara noastră aproximativ 3.200 de angajaţi.

COMENTARII:

Comments are closed.