Cursuri gratuite pentru tinerii medici și studenți

0

Tinerii medici și studenții la Medicină pot avea acces la cursuri gratuite organizate de Consiliul Investitorilor Străini.

  Cursuri susținute de 14 experți

În acest an, cursurile MedClass se desfășoară între 8 aprilie și 20 mai, în Cluj-Napoca. Înscrierile sunt gratuite și se fac pe site-ul www.deprofesiemedic.ro până pe 6 aprilie.

Cursurile vor fi susținute de 14 experți din arii precum Management, Antreprenoriat, Etică și Arta Comunicării în Medicină, care vor veni cu informații utile și sfaturi pentru dezvoltarea unor competențe extinse ale tinerilor medici.

  A doua ediție a cursurilor

Cursurile MedClass se află la a doua ediție și reprezintă o inițiativă de investiție în viitorul medicilor din România, în cadrul campaniei “De profesie: medic în România”, inițiată de Consiliul Investitorilor Străini – FIC cu sprijinul GSK România.

În perioada 8 aprilie – 20 mai, tinerii medici și studenții la Medicină din Cuj-Napoca vor putea beneficia de cursurile gratuite MedClass pentru dezvoltarea unor competențe extinse, cursurile sunt organizate de FIC prin Grupul de Lucru pentru Sănătate.

  Subiectele cursurilor

Cursurile MedClass vor avea loc la Impact Hub Cluj-Napoca și vor cuprinde 4 module:
– Management în sistemul public și privat (vineri, 8 aprilie)
– Antreprenoriat în sănătate (vineri, 15 aprilie)
– Etica și sistemul de sănătate (vineri, 13 mai)
– Arta comunicării în medicină (vineri, 20 mai)

Înscrierile se fac gratuit prin completarea formularului online din cadrul www.deprofesiemedic.ro până miercuri, 6 aprilie, în limita locurilor disponibile.În urma absolvirii tuturor celor 4 module, participanții vor primi diplome din partea FIC.

  Cine vor fi profesorii

Printre cei 14 experți care vor susține cursuri se numără: Ec. Dr. Petru Șușca (Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj), Prof. Dr. Răzvan Cherecheș (Profesor universitar și directorul departamentului de sănătate publică la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – Universitatea Babeș-Bolyai), Bogdan Covaliu (Careers in White), Dr. Sebastian-Mihai Armean (medic specialist, cadru didactic UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, autor al Ghidului de consiliere în carieră pentru studenții de la medicină), Melania Medeleanu (jurnalist TV), Camelia Lebovici (Relationship Manager Divizia pentru Medici din cadrul Băncii Transilvania), Emilian Mihailov (Director executiv al Centrului de cercetare în etică aplicată, Facultatea de Filosofie, Universitatea din București), Cristina Bitirez (Clinical Research Manager, GSK România), Laura Munteanu (Medical Director, GSK România), Ioana Cucerzan (Director Adjunct Campus Cluj, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria), Codru Vrabie (Trainer și facilitator în domeniul bunei guvernări și reformei administraţiei publice), Oana Cociașu (Trainer în comunicarea medicală) și alții.

 

COMENTARII: