Demonstrații de competențe în programare, 24h

0

“HackITall” este un eveniment destinat studenților iubitori de tehnologie. Aceștia au șansa de a intra în contact direct cu specialiștii din domeniul IT&C și astfel, își vor demonstra competențele în programare, totodată, dezvoltându-și capacitatea de a lucra în echipă.

Aflat la a doua ediție, HackITall se bucură și în acest an de participarea firmei Avira ca sponsor și partener oficial pentru a face împreună un eveniment de succes, care să antreneze spiritul competitiv al studenților pasionați de coding.

Concursul va avea loc pe data de 18 – 19 martie și se va desfășura la Biblioteca UPB. Numărul echipelor participante este de 20, dublu față de prima ediție, oferindu-le astfel șansa mai multor studenți de a se afirma și a-și arăta skill-urile de programator. Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri, care vor fi supuși unui challenge sub presiune de 24 de ore de codat.

Tema competiției, o surpriză

Pentru că tuturor le plac provocările, tema va fi anunțată la începutul competiției și nu mai devreme pentru a stârni creativitatea concurenților și a-i determina să stabilească pe loc strategia de bătaie. Hackathon-ul va fi un maraton de concentrare și muncă intense, unde concurentii vor veni cu o soluție simplă la o problemă complexă într-un interval prestabilit de timp.

De asemenea, premiile vor fi pe măsura dorinței voastre de a câștiga, așa că înscrieți-vă la HackITall și arătați că aveți pasiune, ambiție și că sunteți adevărați programatori!

COMENTARII: