Directorii de HR de la Flanco, BCR și Elefant.ro îți dau întâlnire la HR Summit Cluj-Napoca

1173

Peste 150 de specialiști HR și manageri își dau întâlnire în această primăvară la Conferința de Resurse Umane – HR Summit Cluj-Napoca, pe 17-18 martie.

  Managerii de HR ai marilor companii, la eveniment

Clujul devine cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din aria Resurselor Umane, management și legislație. Comunitatea HR Summit Cluj-Napoca vă face cunoștință în cadrul celei de-a patra ediții a conferinței cu reprezentanții departamentelor de HR de la unele dintre cele mai mari companii din România. Nicoleta Capătă (HR Director Flanco), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane, Banca Comercială Română), Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) sunt doar o parte dintre cei care vor fi prezenți în cele două zile de eveniment care includ workshop-uri, prezentări și sesiuni de debate.

Macheta HR Summit

 Temele abordate în conferință

Agenda HR Summit Cluj-Napoca 2016 cupride teme precum: motivarea angajaților, sisteme de evaluare a performanțelor, strategii de recrutare, engagement, dezvoltare organizațională, managementul performanței sau perspective de leadership.

HR Summit este locul de întâlnire al specialiștilor de Resurse Umane, managerilor, directorilor, furnizorilor de servicii HR și a celor care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei cu ajutorul capitalului uman. Participanții vor afla care sunt cele mai noi tendințe din domeniu, dar și care sunt cele mai eficiente soluții de HR pentru business-ul în care sunt implicați.

  Cele mai noi tehnologii în HR

Conferința de Resurse Umane – HR Summit Cluj-Napoca pune la dispoziția celor prezenți și zona expozițională, unde se reunesc furnizorii de servicii HR. Acest spațiu permite participanților să afle care sunt ultimele tehnologii folosite în industria de Resurse Umane și cum să rămână conectați la cele mai noi trenduri.
Mai multe informații despre HR Summit Cluj-Napoca și înscrieri se găsesc pe www.cluj.hrsummit.ro.

HR Summit a ajuns în prezent la cea de-a 9-a editie la nivel național și se desfășoară anual în cei 3 poli regionali: Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. HR Summit este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

COMENTARII:

Comments are closed.