EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți

0

A doua generație EMBA University of Hull a absolvit joi, 12 iulie 2018, cursurile primei școli de business 100% britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizate în Hull, Marea Britanie.

După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. În contextul acesta festiv, merită să îi aplaudăm pentru efortul depus pentru a ajunge în acest punct. Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional. În numele echipei din Cluj-Napoca și a celei de la The University of Hull, le transmitem că suntem foarte mândri de studenții din a doua generație a EMBA și vom face tot posibilul să-i susținem și de acum înainte. Felicitări tuturor!”, declară dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si cuprinde 12 module, care se desfășoară pe parcursul a doi ani, unul dintre ele fiind organizat în Marea Britanie.

În Cluj-Napoca, şcoala de business 100% britanică a fost lansată în 2015,  printr-un parteneriat între University of Hull (Marea Britanie), Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Banca Transilvania şi Electrogrup.

COMENTARII: