Îți cauți clienți sau parteneri de afaceri? Elite Business Women revine la Cluj

0

Antreprenori, manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici si mijlocii, freelanceri, consultanți, consilieri, coachi, autori și speakeri, specialiști în afaceri și oameni de business care au ca target antreprenorii, cu toții sunt invitați în 09 Mai 2018, de la ora 10.00, de Elite Business Women, la Hotel Beyfin, Pta Avram Iancu nr.3.Veți avea șansa să vă prezintați afacerea sau compania, la a 4-a întâlnire de business networking și antreprenoriat, marca Elite Business Club din CLUJ, iar gazdele promit frumoase surprize pentru antreprenoare și antreprenori, domni și doamne. O singură cerință: Să nu uitați cărțile de vizită!
”Creat sub forma de paneluri de discuții și networking organizat, fiecare participant se poate prezenta și poate participa activ la acest eveniment, unde
veți putea întâlni potențiali clienți și parteneri de business, să identificați cele mai bune practici din industria dumneavoastră și industrii adiacente, să învățați din experiența mentorilor de business, Speakeri, oameni de afaceri, antreprenori. Puteți afla de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri și vă puteți lărgi orizontul, deschizând noi porți către posibilități”, a declarat Bianca Tudor, fondatoarea conceptului.

View More: http://alinabotica.pass.us/2016-bianca-tudor-portret

Ediția Elite Business Club din data de 9 mai are ca scop networking-ul de calitate, în primul rând. Vom avea parte de speakeri din lumea de business, oameni care sunt în contact direct cu provocările mediului de business curent care ne vor împărtăși din experiența lor.

„ Însă cel mai important aspect al acestui eveniment este faptul că nu vom neglija participanții. Evenimentul este gândit astfel încât fiecare participat să aibă ocazia de a se prezenta și de a-și prezenta afacerea. Nu ne dorim un eveniment de masă, ne dorim o întalnire dinamică cu un public de calitate în care să împartășim idei de business, să evidențiem povești de succes, să căutăm soluții la probleme existente contextului economic actual și, nu în ultimul rând, să facilităm comunicarea. În calitate de ambasador Elite Business Women la Cluj, dorim să sprijinim inițiativele antreprenoriale feminine,să creăm oportunități noi de business, să educam, iar prin evenimentele noastre să aducem împreună povești de succes ce pot fi luate drept exemplu. Deși Clujul din punct de vedere economic și cultural s-a dezvoltat foarte mult în ultima vreme, mediul de afaceri nu are încă vizibilitatea pe care o merită și cu atât mai puțin antreprenoriatul feminin la nivel local.”, a subliniat Andra Maria Lupu, Ambasador Elite Business Women Cluj.

31542709_2132984043408414_9115099497620307968_n

Aceasta a mai punctat:

„ Cred cu tărie că putem construi o comunitate frumoasă de antreprenori, din ce în ce mai mulți tineri aleg această cale, mulți eșuând, neavând cunoștințele necesare sau experiența necesară pentru a face față provocărilor deloc ușoare ale vieții de antreprenor. Trebuie să începem să vedem valoarea networking-ului, a promovării și valoarea apartenenței unei comunități. De asemenea cred cu tărie că avem nevoie de un suflu nou la nivel de Cluj în ceea ce privește evenimentele de business networking. Este important ca antreprenori, manageri sau specialiști să privim către calitatea networking-ului și nu către ceea ce strălucește.”

Înscrierea la eveniment și plata, se fac online. Detalii, la: elitewomen.org/elite-business-club/ sau prin email, la contact@elitewomen.org.

COMENTARII: