Clinicile din România, la curtat de cadre medicale 

0

Procesul de recrutare este unul anevoios pentru spitalele și clinicile din România, care caută personal medical bine pregătit. De această dată, pentru o parte din ei găsirea candidaților devine mult mai ușoară prin intermediul Târgurilor de Job-uri Careers in White, care le oferă șansa unităților medicale din România să întâlnească sute de candidați potriviți pentru posturile vacante.

  Posturi vacante în clinicile și spitalele din România

Prin intermediul târgurilor de job-uri, Careers in White aduce față în față reprezentanți ai clinicilor și spitalelor din România și din întreaga Europă și profesioniști din domeniul medical, astfel încât să se creeze cadrul ideal pentru identificarea candidaților potriviți pentru posturile vacante.

Medicii și asistenții medicali aflați la început de carieră, dar și cei dornici de noi provocări au șansa să aplice pentru locurile de muncă disponibile în România. Cu toate că medicii români sunt extrem de căutați în străinătate, clinicile și spitalele din țara noastră vin cu oferte foarte bune pentru personalul medical; unele dintre ele au introdus și programe de relocare, asigură transportul și suportul finaciar pentru chirie și întreținere, dar și participarea la cursuri de perfecționare profesională.

Atât clinicile private, cât și spitalele de stat din România sunt determinate să ofere pacienților condiții asemenea celor din vestul Europei, iar personalului medical are de multe ori ocazia să lucreze într-un colectiv tânăr, dinamic, aflat într-o continuă perfecționare profesională și dorință de afirmare.

Spre exemplu, oferte foarte bune de locuri de muncă vin din partea Spitalului Sanconfind Poiana Câmpina, rezultatul unei investiții de peste 22 de milioane de euro, care s-a deschis în luna aprilie a anului 2015 și a devenit cel mai mare spital din județul Prahova. Prima structură a acestei unități medicale, care a fost dată în funcțiune, este Baza de Tratament și Recuperare Medicală, ce a fost utilată cu echipamente tehnologice de ultimă generație achiziționate de la cei mai buni producători din domeniu.

   Clinicile private, recrutări intense

De asemenea, Medicover oferă o gamă variată de beneficii cadrelor medicale care doresc să se alăture echipei lor. Medicii care lucrează în echipa Medicover au șansa de a oferi servicii medicale la standarde internaționale, beneficiază de acces la programe personalizate de training, au la îndemână dotări tehnice și echipamente de cea mai bună calitate și mai mult decât atât, beneficiază de un program flexibil în ture.

Atunci când vine vorba de ofertele pe care le-au pregătit pentru personalul medical prezent la târgurile de job-uri, atât clinicile private, cât și spitalele de stat încearcă să ofere din ce în ce mai multe beneficii ce vin în întâmpinarea celor care doresc să li se alăture. Spitalul Municipal Vatra Dornei, Spitalul Județean de Urgență Buzău, dar și Spitalul Județean Călărași vin și ei cu zeci de oferte de muncă pentru medicii și asistenții medicali care își doresc să profeseze în țara noastră, având o gamă foarte largă de specializări disponibile.

  Unde vor avea loc târgurile de joburi

Reprezentanții clinicilor și spitalelor de stat și private din Romania vor fi prezenți cu o mulțime de oferte de locuri de muncă la târgurile din:  București, 29 octombrie (Sala Palatului – Strada Ion Campineanu, Nr.28);  Târgu-Mureș, 5 noiembrie (Hotel Grand – Piața Victoriei);  Cluj-Napoca, 6 noiembrie (Casa de Cultură a Studenților – Piața Lucian Blaga, Nr. 1-3).

Participarea la târg este gratuită, iar candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment. Mai multe informații despre Târgurile de Job-uri și recrutorii prezenți puteți găsi pe www.careersinwhite.com

COMENTARII: