Proiect nou de birouri în centrul orașului Timișoara

0

Unul dintre cei mai cunoscuți investitori din domeniul imobiliar, Ovidiu Șandor, va dezvolta un nou proiect de birouri în Timișoara. 

Omul de afaceri a declarat că acest complex de birouri va fi realizat în trei etape, exact după modelul de business The Office din Cluj-Napoca, iar lucrările vor începe de îndată ce vor fi eliberate autorizațiile necesare.  Investitorul a mai spus pentru wall-street.ro faptul că primele birouri vor fi livrate în 2018.

“Vom dezvolta cel mai atractiv concept din oras in ceea ce priveste mediu de lucru, un proiect amplasat central, cu o componenta inovativa semnificativa, adaptand modelul The Office dezvoltat la Cluj la contextul actual al pietei din vestul tarii. Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat in trei etape, ceea ce ne va permite sa avem suprafete mari pe etaj si posibilitati de extindere pe orizontala, in aceeasi cladire”, a declarat Ovidiu Sandor.

Procedurile de autorizare a lucrărilor au fost demarate și, cel mai probabil, munca pe șantier va începe în această toamnă.

Proiectul vine cu o serie de puncte forte, dincolo de faptul că se află în zona centrală a orașului. Accesul la mijloacele de transport în comun va fi ușor, proiectul va conține și centre de conferințe, săli de sport, restaurante, cafenele, dar și unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din localitate.

Acest proiect imobiliar vine într-un moment în care Timișoara, dar și regiunea de Vest a țării, trec printr-un proces de dezvoltare bazat pe creșterea companiilor care își desfășoară activitatea aici. Mai mult, pentru a atrage angajații de top, companiile sunt interesate să aibă sedii cât mai interesante și confortabile.

Alte proiecte imobiliare dezvoltate de către Ovidiu Șandor în România sunt City Business Centre Timisoara si The Office Cluj Napoca.

COMENTARII: