Recrutări de cadre medicale pentru străinătate

0

Începe o nouă serie de recrutări de cadre medicale pentru spitalele din străinătate. Este vorba despre două ediții ale târgului de joburi Cariere în Alb. Prima va avea loc în Cluj-Napoca, în 24 martie, la Casa de Cultură a Studenților între 10:00 și 16:00, iar a doua se va desfășura în 25 martie în Sibiu, la Hotel ibis Sibiu Centre, în același interval orar.

Angajatorii care vor fi prezenți în Cluj-Napoca oferă locuri de muncă pentru: medici specialiști, medicii rezidenți, medicii de Familie, medicii dentiști, asistenții medicali, fizioterapeuți, absolvenți de Medicină și infirmieri.

Dacă ești în căutarea jobului perfect în domeniul medical vei putea avea parte de cele mai noi oportunități de muncă de la spitale și clinici de top din România și Europa.

cover-cluj-01

Locurile de muncă oferite sunt adaptate nevoilor candidațilorși se adresează tuturor categoriilor de personal medical în țări precum: România, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Suedia, Norvegia, Olanda sau Danemarca.

Intrarea la acest târg de joburi este gratuită, însă organizatorii recomandă înscrierea în prealabil pentru a evita aglomerația, folosind acest link: http://bit.ly/inscriere-Cluj. Puteți afla mai multe detalii despre eveniment de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/926463830848042/ sau de pe site-ul oficial: http://bit.ly/2DSsKa5.

cover-sibiu-01

În ceea ce privește ediția din Sibiu, tipul de candidat dorit de către angajatori este același cu cel din Cluj-Napoca, la fel și țările în care sunt deschise pozițiile. Pentru a evita aglomerația,organizatorii cer înregistrarea în prealabil: http://bit.ly/inscriere-Sibiu. Alte detalii despre târg poți afla din următoarele surse:  https://www.facebook.com/events/189460254984026/ și http://bit.ly/2nnCezM.

COMENTARII: