Sute de job-uri pentru personalul medical, în acest weekend la Sibiu

1083

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de oportunități pentru cadrele medicale din Sibiu aflate în căutarea unui nou loc de muncă. Medicii specialiști, medicii rezidenți, dentiștii, medicii de familie, asistenții medicali, fizioterapuții, moașele și cadrele medicale auxiliare sunt așteptate duminică, 2 aprilie, la Hotel Continental Forum Sibiu, între orele 10:00 și 16:00, la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România.

Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaționali sunt prezenți și de această dată la Sibiu cu oportunități pliate pe nevoile cadrelor medicale și cu oferte foarte avantajoase.

Țările din care provin cei mai mulți angajatori

La târgul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor și clinicilor din Germania și Marea Britanie, dar și din Țările Nordice. Ofertele recrutorilor prezenți duminică, pe 2 aprilie, la Hotel Continental Forum Sibiu includ un pachet salarial avantajos, dar și sprinjin prin oferirea de cursuri de limbi străine și ajutor în relocarea întregii familii.

 “Participarea la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical de la Sibiu îi ajută pe cei care sunt în căutare de noi oportunități în Europa să înțeleagă care sunt demersurile care trebuie făcute pentru echivalarea documentelor și care sunt pașii care trebuie urmați pentru a beneficia de un loc de muncă în cel mai scurt timp posibil. Mai mult decât atât, este importat de știut că ei vor primi consultanță și sprijin pe tot parcursul procesului de schimbare a locului de muncă”, precizează Corina Pop, Sales Manager Cariere în Alb.

Sfaturi de carieră direct de la recrutori

Pe lângă ofertele numeroase pentru medicii specialiști sau asistenții medicali, la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical și cei care se află la început de drum în această carieră vor avea șansa de a afla de la recrutori toate informațiile de care au nevoie pentru a începe cu dreptul drumul spre o carieră de succes.

Reprezentanții centrelor medicale prezente la târg sunt mai mult decât încântați să interacționeze cu persoane dornice de dezoltare și evoluție profesională și vin pregătiți să răspundă la toate întrebările.

Mai multe informații despre Târgurile de Joburi organizate de Cariere în Alb primăvara aceasta în România se pot găsi pe www.careersinwhite.com 

COMENTARII:

Comments are closed.