Uber a intrat pe piață în al cincilea oraș din România

0
Uber, Uber Romania, Uber in Iasi
Uber, Uber Romania, Uber in Iasi

După locuitorii din București, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara, cei din Iași beneficiază de serviciile de transport Uber. 

În plus, cei care până acum nu au încercat acest serviciu au acces la un cod promoțional ”HelloIași” cu care pot avea parte de o călătorie gratuită în limita sumei de 10 lei.

Este important de specificat faptul că toți clienții Uber trebuie să își descarce aplicația pe telefon și să își creeze un cont. Pentru a plăti cursa, clienții pot achita electronic sau numerar.

Iată ce a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România pentru zf.ro:

„ Suntem bucuroşi să lansăm serviciul în Iaşi, al cincilea oraş din România în care Uber este disponibil. Iaşi a ales Uber în aceeaşi măsură în care Uber a ales Iaşi – mii de ieşeni au deschis aplicaţia cel puţin o dată în ultimele şase luni. Astăzi, oraşul Iaşi se alătură altor zeci de oraşe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varşovia şi multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităţilor locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar şi pentru a face din Iaşi un oraş mult mai prietenos cu turiştii. ”

Uber a intrat pe piața din România la finalul lunii februarie 2015 lansând aplicația și serviciul în București.

sursa foto: unsplash.com

COMENTARII: