100 de joburi în IT pentru divizia auto a Luxoft România

0

Luxoft România, companie care oferă servicii de dezvoltare software şi soluţii IT, își dezvoltă divizia auto prin angajarea a  100 de specialişti IT.

  Ce fel de specialiști recrutează

Noile poziții create pot fi ocupate atât de începători în domeniul IT, cât și de ingineri cu experiență. În momentul de față, acest departament cuprinde peste 450 de ingineri. Divizia Auto a Luxoft România creează soluţii pentru sistemele de infotainment.

„Compania angajează specialişti IT pasionaţi de domeniul auto, pe poziţii de Technical Lead, C++ Developer şi Test Specialist. În funcţie de nivelul de experienţă cerut, acestea vizează competenţe de lucru cu tehnologii şi limbaje IT, precum Linux, C++ şi cunoştinţe avansate de limba engleză”, au declarat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

luxoft_locations_romania

  Profilul companiei

La nivel internaţional, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 27 de centre specializate şi are peste 10.000 de angajaţi în 30 de birouri din 16 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud. Compania înregistrată în Insulele Virgine Britanice are centrul operaţiunilor în Elveţia şi este listată pe bursa de la New York.

Luxoft a intrat pe piaţa românească în anul 2008, prin achiziţia ITC Networks. Luxoft România are în prezent peste 1.500 de angajaţi şi oferă servicii de inginerie de produs şi dezvoltare de aplicaţii pentru clienţi.

COMENTARII: