EMBA University of Hull la UBB Cluj-Napoca

0

Persoanele care doresc să studieze în Cluj-Napoca la EMBA University of Hull se pot înscrie până în data de 17 februarie. Cursurile EMBA University of Hull vor începe la finalul lunii februarie.

  Domeniile din care provin cursanții actuali

Cei admişi până acum în a doua generație de cursanți la EMBA University of Hull lucrează în inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, telecomunicații, etc., iar media de vârstă este de 34 de ani. University of Hull este în top 200 cele mai importante universități din lume, conform Times Higher Education.

  Structura cursurilor

Școala de business se desfăşoară pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc în Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

“Programul Hull University are reputația de a fi un mediu propice pentru ca profesioniştii în afaceri să crească. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie în Cluj-Napoca. Vă aşeptăm pe toți cei care doriți să faceți un pas decisiv în carieră şi în dezvoltarea calităților antreprenoriale”,  a declarat Dr. Andrew Taylor, director al Programului EMBA.

 

profesori EMBA University of Hull

  Experienţă 100% britanică în Cluj-Napoca

Cursurile EMBA University of Hull sunt susţinute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Universitatea Babeş-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare şi de examinare sunt ale şcolilor de business University of Hull, model experimentat cu suscces pe parcursul a 20 de ani şi pe alte piețe: în Europa, respectiv  în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman.

Primele cursuri la EMBA University of Hull au început în februarie 2015. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business.

  Cerințe pentru admitere

Cei care doresc să se înscrie și ulterior să fie admniși la EMBA University of Hull trebuie să aibă minimum trei ani de experienţă,  rezultate foarte bune la licenţă și
să dețină un atestat de limba engleză, susţinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleză IELTS. Persoanele care întrunesc aceste cerințe pot primite documentele necesare pentru înscriere la adresa office@ubbee.ro, iar 0 etapă ulterioară este interviul.  Mai multe informații despre program, profesori și modul de admitere puteți afla direct de pe site-ul www.ubbee.ro.

COMENTARII: