1000 de locuri de muncă la Continental

0

 Timişoara, Sibiu, Iaşi, Braşov, Nădab (județul Arad) şi Carei sunt localitățile în care Continental își mărește echipele din centrele de cercetare și fabrici.

   Posturile scoase la concurs

Sunt căutați atât muncitori, cât şi absolvenţi de facultate şi inginerii cu experienţă în domeniul automotive şi software.

”Am primit, anul trecut, 1.500 de noi membri în echipă şi vom continua să primim proaspeţi absolvenţi de şcoală profesională pe care îi angajăm în unităţile de producţie. În condiţiile în care piaţa se dezvoltă în aceeaşi direcţie, ne aşteptăm să creştem cu peste 1.000 de persoane şi în acest an“, a precizat într-un comunicat de presă directorul de personal în cadrul Continental România, Anica Stoica.

   Investițiile realizate în 2015

Continental, furnizor internaţional pentru industria auto, producător de anvelope şi partener industrial, a investit anul trecut peste 130 de milioane de euro în activităţile din România. Banii au fost cheltuiți pentru tehnologie de vârf, pe clădiri noi şi software.

”Aproape 5.000 de ingineri dezvoltă produse şi software pentru mobilitatea viitorului. Echipa noastră de ingineri lucrează la dezvoltarea conceptului de condus autonom, aplicaţii pentru maşini interconectate şi eficientizarea consumului de combustibil“, a declarat directorul general al Continental România, Christian von Albrichsfeld.

Compania Continental are 16.500 de angajați în țara noastră.

COMENTARII: