200 de locuri de muncă, la EBS România

0

Compania japoneză NTT Data, cunoscută în România ca EBS, își mărește echipa. Are nevoie de 200 de oameni pentru filiala din țara noastră. 

Furnizorul de servicii şi soluţii software are în prezent  1.000 de angajaţi şi colaboratori externi, însă compania intenţionează să mai recruteze încă 200 de oameni până la finalul acestui an.

„Atingerea acestei ţinte, de 1.000 de angajaţi şi colaboratori externi, reprezintă pentru EBS dovada maturizării organizaţionale şi a echipei manageriale, care într-un context dificil a reuşit să atragă atât clienţi, dar mai ales colegi noi. Provocarea nu a fost reprezentată în mod deosebit de câştigarea unor clienţi noi, ci de găsirea resurselor necesitate de către proiectele noi“, a declarat Daniel Metz, CEO al EBS România.

Compania plănuiește să își continue expansiunea și în 2017, când şi-a propus să ajungă la 1.500 de angajaţi şi colaboratori. Sediul central al companiei este la Cluj-Napoca, însă EBS mai deţine filiale în Bucureşti, Sibiu, Braşov, Iaşi şi Timişoara.

COMENTARII: