4000 de noi locuri de muncă, într-o comună din România

1121

Compania deținătoare a brandului Arctic a anunțat că va construi o nouă fabrică. În urma acestei investiții vor fi create 4.000 de locuri de muncă, într-o comună care are aproximativ la fel de mulți locuitori. 

Este vorba despre o investiție estimată la 200 de milioane de euro, care va fi realizată pe un teren de 70 de hectare din comuna Ulmi din județul Dâmbovița. În această nouă fabrică vor fi produse mașini de spălat vase, cuptoare cu microunde și mașini de spălat rufe, potrivit mediafax.ro.

Acesta va fi unicul investitor de amploare din zonă, iar forța de muncă va fi, cel mai probabil, angajată și din comunele limitrofe.

Grupul Arcelik este unul dintre marii exportatori din România, produsele ajungând în aproximativ 60 de țări. În 2013, Arctic a inaugurat o nouă linie de producție în cadrul fabricii din Găești, ca urmare a unei investiții de 21,9 milioane de euro. Odată cu aceasta, fabrica Arctic a devenit cea mai mare unitate de producție de aparate frigorifice din Europa. 85% din productia de frigidere este direcționată în peste 60 de țări din Europa, Africa și Asia.

COMENTARII:

Comments are closed.