60 de joburi într-un centru de suport

0

 Compania braziliană, Stefanini, va recruta până la sfârșitul acestui an 60 de specialiști pentru un centru de suport inaugurat recent în Târgu Mureș.

  Nou centru de suport la Mureș

Subsidiară locală a companiei braziliene Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, a inaugurat un centru de suport la Târgu Mureș, acesta fiind al treilea deschis în România, după cele din București și Sibiu.

Până acum, în noul centru muncesc 20 de angajați cunoscători ai limbilor germană și maghiară. 80%  dintre aceștia au un nivel de experiență junior, iar 20% senior. Noua echipă furnizează servicii către companii multinaționale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery, a declarat: “Am ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mureș pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană și maghiară, ambele tot mai cerute pe piața de outsourcing”.

  Condițiile de muncă

Spațiul de lucru se întinde pe o suprafață de 300 m2 și este completat cu zone de relaxare, conturate printr-un design modern pentru a crea un mediu cât mai plăcut angajaților.

Reprezentanții companiei își propun ca până la finalul anului să tripleze numărul de angajați ai noului centru de suport, ajungând astfel la o echipă formată din 60 de specialiști.

  Joburile vacante

10 poziții deschise sunt de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germană, și de SQL Specialists, pentru persoanele cu experiență de lucru în acest limbaj de programare.

Angajații Stefanini dispun de un pachet salarial atractiv, de bune oportunități de avansare în carieră, mulțumită faptului că sunt expuși unui mediu internațional de lucru, și de o serie de beneficii extrasalariale precum spații de relaxare, decontarea transportului în comun și bonuri de masă.

Dacă doriți să vă depuneți CV-ul puteți să o faceți pe site-ul companiei www.stefanini.com

  Despre Stefanini

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 29 de ani de experiență în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clienților din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 39 de țări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore și nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicații, precum și servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (conform BBC News) și a fost poziționată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internaționalizare, realizat de Fundația Dom Cabral din Brazilia.

COMENTARII: