Află cum poți studia la cele mai mari universități din lume

998

6000 de programe de licenţă, masterat, MBA şi doctorat, consilieri educaţionali care îi pot ajuta să aplice la orice universitate din lume, surse de finanţare şi burse disponibile în străinătate, dar și programe de dezvoltare personală şi de orientare în carieră și cursuri de limbi străine şi tabere educaţionale în afara ţării, asta pot întâlni cei care vor participa la cea mai recentă ediție a RIUF.

RIUF- The Romanian International University Fair aduce la București în noua ediție,  pe 3 şi 4 octombrie,  cele mai noi informații despre programele de studiu din România şi din străinătate. Timp de două zile, la Sala Palatului din Bucureşti, peste 85 de universităţi şi institutii de învăţământ din 15 ţări vor prezenta vizitatorilor programele de studiu şi ofertele educaţionale în domenii precum management, business, economie, marketing şi advertising, inginerie şi IT, jurnalism, turism, artă şi design, arhitectură, medicină. În plus,  cei care vor ajunge la târg vor putea afla cum este experiența de studiu în străinătate de la studenţi internaţionali.

RIUF 2014-sursa foto adevarul.ro

sursa foto: adevarul.ro

  Universităţi de top din Europa

In octombrie, peste 85 de universităţi din 15 ţări precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveţia şi Franţa te aşteaptă la RIUF. Dintre acestea 2 se află în topul celor mai bune 200 universităţi din lume, conform QS World University Rankings 2015.  Reprezentanţii celor mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie, printre care Imperial College London, University of Bristol, University of Birmingham sau The University of Sheffield, vor fi prezenți la acest eveniment.

Şi cele mai bune universităţi din Olanda vor fi prezente la RIUF, ediţia de toamnă, conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities). Utrecht University – cea mai apreciată universitate din Olanda, University of Groningen, aflată pe locul 2 si Radboud University Nijmegen, aflată pe locul 5 sunt doar câteva dintre universităţile olandeze prezente în această toamnă la târgul internaţional de universităţi – RIUF.

Printre univestitățile românești care vor fi prezente  în Bucureşti se vor afla Universitatea din Bucureşti, Universitatea Romano-Americană, Universitatea Spiru Haret şi Universitatea Bioterra. In Iaşi, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi va fi prezentă şi în acest an, iar în Timişoara printre expozanţii acestei ediţii se numară Universitatea de Vest şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş.

 Prima academie antreprenorială

Lansarea primei academii antreprenoriale din România – The Entrepreneurship Academy (EA) va avea loc în cadrul evenimentului. The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenorială din România, unde studenţii învaţă practic încă din prima zi de scoala cum să îşi construiască şi să îşi dezvolte un business. EA funcţionează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, după un model educaţional existent de peste 20 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări. Peste 91% dintre absolvenţii acestui model educaţional au un loc de muncă în primele 6 luni după absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire.

Pentru a participa la RIUF- The Romanian International University Fair, tot ceea ce trebuie sa faci este să te înscrii pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro , iar la finalul acestei ediţii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe ţările şi domeniile tale de interes.

COMENTARII:

Comments are closed.