Specialiștii în domeniul imobiliar vor fi pregătiți de un trainer internațional

986

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment cu acelaşi nume, continuă sesiunile de training specializat dedicate celor care deja profesează sau doresc să-și înceapă o carieră în industria imobiliară. Următoarele două sesiuni vor avea loc în București și Cluj-Napoca, pe 6 și respectiv 7 octombrie.

După ediții susținute de profesioniști de talie mondială în fața a peste 300 de participanți, „Next Level in Real Estate” revine în Cluj-Napoca și București. Evenimentul îl va avea în prim plan pe Paul Vincenti, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de management din piața imobiliară, un excelent orator, licențiat în actorie și pasionat de programare neuro-lingvistică, care va aborda subiecte referitoare la managementul timpului și atitudinea de luptător, două aspecte esențiale pentru un consultant imobiliar.

„Am remarcat un interes crescut din partea participanților pentru acest tip de educație alternativă și de aceea am apelat la Paul Vincenti. Am știut că trebuie să-l aduc în fața agenților RE/MAX România după ce l-am văzut pentru prima dată în Viena și am rămas fascinat atât de jocul său de scenă, cât și de conținutul discursului său, foarte bine conturat”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

agent imobiliar-sursa informatiiprofesionale.ro

sursa foto: informațiiprofesionale.ro

Conform reprezentantului companiei, seminarul contribuie la evoluția agenților și a profesioniștilor din imobiliare, având un impact puternic în îmbunătățirea tehnicilor de lucru și a modului în care aceștia sunt percepuți.

De asemenea, Răzvan Cuc evidențiază faptul că „Next Level in Real Estate” se adresează nu doar profesioniștilor în imobiliare, ci și tuturor celor ce își doresc să-și îmbogățească spectrul de cunoștiințe despre acest domeniu.

Pentru cele două sesiuni, organizatorii se așteaptă la aproximativ 200 de participanți, urmând ca pe viitor trainingul să fie organizat și în alte orașe cheie pentru industria imobiliară, precum Iași, Timișoara sau Brașov. „Pentru început, am ales să-l aducem pe Paul Vincenti în două dintre cele mai efervescente orașe din piața imobiliară locală, ambele reprezentând puncte de referință atât în ceea ce privește numărul de tranzacții, cât și numărul de agenți”, a încheiat Răzvan Cuc.

 Despre Paul Vincenti

Paul Vincenti este unul dintre cei mai cunoscuți traineri europeni, fiind specializat în tehnici de management, vânzări, negociere și comunicare. În plus, Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari din întreaga lume. Printre agențiile RE/MAX instruite de Vincenti se numără cele din Italia, Malta, Turcia, Viena, Irlanda, Marea Britanie și Londra. De asemenea, din portofoliul său se remarcă și alte companii precum KMPG, Air Malta, Bank of Valleta sau Farsons Group.

 

COMENTARII:

Comments are closed.