Angajări de personal medical în România și Europa

1203

Începe seria de evenimente Careers in White International. Este vorba despre cel de-al 14-lea sezon al târgurilor de joburi în domeniul medical.

   Acesta va aduce inca o data cei mai mari recrutori din Europa la Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, sambata, 2 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00.

Alte evenimente vor mai avea loc în:

Sibiu, 3 Aprilie, intre orele 10:00 – 16:00 la Centrul de Afaceri (Sibiu Business Center),

– Iasi, 10 Aprilie, intre orele 10:00 – 16:00 la Casa de Cultură a Studentilor

Bucuresti, 16 Aprilie , intre orele 10:00 – 16:00 la Sala Palatului

– Craiova, 17 Aprilie, intre orele 10:00 – 16:00 la Ramada Plaza Craiova

Timisoara, 23 Aprilie, intre orele 10:00 – 16:00 la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT)

 Acces la angajatori din Europa

Companii de recrutare, centre medicale, spitale nationale si internationale vor lua parte la evenimente si vor oferi informatii candidatilor cu privire la sistemele medicale din diferite tari. Recrutorii cauta in general medici specialisti si medici rezidenti, asistente, stomatologi dar si ingrijitori si fizioterapeuti.

Ofertele de munca sunt in special pentru tari precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia dar si pentru Romania. La mare cautare sunt candidatii cu un nivel bun de limba engleza, germana, dar si franceza. Cu toate acestea, multi dintre recrutori sprijina candidatii cu o serie de cursuri de limbi straine.

  Conferințe și prezentări de joburi

Acest sezon aduce o noutate pentru candidati si anume organizarea de conferinte si prezentari de joburi, in cadrul carora participantii pot afla direct de la recutori, informatii cu privire la procesul de recrutare, documente necesare in vederea angajarii si cele mai bune oferte de munca oferite de Spitalele din Romania, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Franta, Australia, Emiratele Arabe Unite sau Tarile Nordice.

  Locuri de muncă sezoniere

Ofertele de munca sezoniere sunt foarte populare printre companiile de recrutare, oferind candiatilor posibilitatea de a lucra pentru o scurta perioada de timp intr-o tara straina si ulterior, sa revina in tara de origine pentru a aplica lucrurile noi invatate in cadrul celuilalt sistem medical.

“La editia din aceasta primavara, candidatii, pe langa discutiile cu recrutorii, pot participa si la conferinte si prezentari de joburi. Impreuna cu partenerii nostri dorim sa aducem mai aproape de personalul medical oportunitatile pe care acestia le au pentru a-si dezvolta cariera. Mereu suntem focusati pe alinirea nevoilor recrutorilor si candidatilor astfel incat carierele celor din urma sa urmeze un trend ascendent.”, a declarat Corina Pop – Sales Manager.

  Beneficiile oferite de angajatori

Pe langa salariile atractive incepand de la 3.200 euro pentru medicii rezidenti si 5.000 euro pentru medicii specialisti, angajatorii mai ofera si conditii excelente de munca, ajutor in gasirea unei locuinte si relocarea intregii familii. De asemenea, candidatii mai au si posibilitatea de a prelua cabinete private, beneficiind de tot sprijinul de care au nevoie in acest demers.

  Se caută și medici de familie

Asistentii medicali si medicii de familie sunt foarte cautati, in special in Marea Britanie, Irlanda si Germania. Salariul unui asistent medical incepe de la 2.300 euro pe luna si creste o data cu experienta si specializarea, iar cel al unui medic de familie de la 5.500 euro pe luna si poate ajunge pana la 12.500 euro pe luna. La targurile de joburi organizate de Careers in White sunt disponibile sute de joburi, iar angajatorii ofera numeroase beneficii precum si o perioada de training.

 

Participantii au intrarea gratuita la targuri. Mai multe informatii si detalii pot fi gasite pe website: www.careersinwhite.com.

 

COMENTARII:

Comments are closed.