Dacia Renault angajează peste 500 de persoane

1027

Cu o echipă actuală de 17.000 de angajați în țara noastră, grupul Renault scoate la concurs peste 500 de posturi în Mioveni, Bucureşti sau Titu.

  Cerințele companiei

Compania își dorește candidați cu o experienţă de minimum doi ani în inginerie şi să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională.

Dintre cele peste 500 de joburi, cele mai multe, peste 300, se vor face în cadrul centrului de inginerie al francezilor din localitatea Titu – Dâmbovița. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin doi ani în domeniul auto sau conex .

Dacă aveți studiile superioare tehnice sau economice , puteți să vă depuneți CV-ul pentru alte 200 de posturi în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă.

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, la uzina de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate.

  Stagii de practică

Producătorul de maşini pune la dispoziţia studenţilor din anii terminali şi masteranzilor care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei 100 de locuri.

Anunțul vine în contextul în care reprezentanții companiei participă la un târg de locuri de muncă, Angajatori de top, în perioada 25-26 martie la Sala Palatului.

  Înmatriculări în creștere

  În primele două luni ale acestui an, înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut cu 24,3% ajungând la 10.899 de unități.  Livrările Dacia au crescut la nivelul Uniunii Europene cu 4,2%, la 59.535 de unităţi, conferind mărcii româneşti o cotă de 2,8%.

COMENTARII:

Comments are closed.