Blue Air, bază operațională pe Aeroportul din Cluj-Napoca

0

Compania aeriană Blue Air a inaugurat o bază operaţională pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a şasea din România. Acolo, compania a alocat o aeronavă Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri. 

 Blue Air creează noi locuri de muncă

Scopul acestei inaugurări este de a majora frecvența zborurilor pe ruta București-Cluj. Deschiderea noii baze atrage după sine crearea de noi locuri de muncă. În acest sens, directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu, a declarat, luni, că ţinta companiei este ca întreg personalul să fie local.

„Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul Internaţional <<Avram Iancu>> Cluj, a şasea din România, prin alocarea unei aeronave Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri. Compania investeşte semnificativ la nivel local, toate entitaţile economice din Transilvania beneficiind de angajamentul companiei noastre. Totodată, dezvoltarea bazei noastre facilitează şi crearea de noi locuri de muncă, ţinta noastră fiind ca 100% din personalul nostru de la Cluj să fie local. Blue Air este o companie românească, ceea ce înseamnă că ne plătim taxele în Romania, iar dezvoltarea noastră la Cluj aduce de la sine creşterea contribuţiilor la bugetul local, participând astfel activ la dezvoltarea armonioasă a regiunii”, a spus Constantinescu.

 Zboruri mai dese București-Cluj

Pe destinaţia Bucureşti – Otopeni, frecvența zborurilor va crește de la 4 la 12 zboruri pe săptămână. În plus, din 16 decembrie va fi introdusă şi o nouă destinaţie, spre Birmingham (Marea Britanie).

Ca planuri de viitor, a doua aeronavă 737-800 va ajunge în baza aeriană din Cluj în vara anului viitor şi, tot anul viitor, vor fi adăugate patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Londra Luton (26 martie), Larnaca (9 aprilie), Nisa (10 aprilie) şi Hamburg (3 iunie).

 

COMENTARII: