Cea mai mare conferință internațională pe teme de administrație publică, organizată de FSPAC

0

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeş-Bolyai vă invită să participați, în perioada 2-4 noiembrie 2017, la cea mai importantă conferință internațională pe teme de administrație publică și dezvoltare urbană organizată până în acest moment.

Conferința va debuta joi, 2 noiembrie 2017, la ora 10.00, în Amfiteatrul 101 al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Traian Moșoiu nr. 71), în prezența a zeci de specialiști în administrație publică, dezvoltare urbană, dezvoltare sustenabilă, inovare și educație din întreaga lume, la deschiderea conferinței anunțându-și participarea, alături de decanul FSPAC, prof dr. Călin Emilian Hințea, rectorul Universității Babeș-Bolyai, acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, precum și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, va reuni la FSPAC peste 100 de specialiști în administrație publică și nu numai, teoreticieni și practicieni din Statele Unite ale Americii (Arizona, California, Delaware, Florida, Georgia, Illinois, Michigan), Austria, Belgia, Cehia, China, Germania, Olanda, Rusia, Turcia, Ungaria și România.

Pentru mai multe detalii și pentru programul complet al evenimentului, vă invităm să accesați site-ul  conferinței : http://www.apubb.ro/intconf/ .

COMENTARII: