Wizz Air face angajări

0

Noiembrie este luna angajărilor pentru compania de transport aerian low-cost, Wizz Air. Este vorba despre posturi de piloţi şi însoţitori de zbor în Bucureşti, Cluj, Craiova, Timişoara şi IaşiVor fi organizate şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată #IamWIZZcrew.

Când vor avea loc recrutările

Sesiunile de recrutare vor avea loc în  3 noiembrie în Craiova, în 7 noiembrie în Iași, în 9 şi 28 noiembrie în București, în 9 noiembrie în Cluj-Napoca și în 27 noiembrie în Timișoara.

Evenimentul este deschis pentru toți cei care îndeplinesc condițiile cerute de companie, fără a fi nevoie de o înscriere în prealabil.

wizz air

Reprezentanții companiei au punctat: „Cei care vor trece cu succes de procesul de selecţie se vor alătura echipajului de bord WIZZ vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus”.

Momentan, Wizz Air are în România peste 750 de angajați  și vrea să ajungă la peste 830 în cursul anului viitor. Acești salariați îți vor desfășura activitatea în cele 24 de aeronave de tip Airbus A320 şi A321.

COMENTARII: