60 de companii recrutează la Târgul de Cariere din Iași

2011

60 de companii recrutează în cadrul celui mai mare eveniment de cariere care va avea loc la Iași. Târgul de Cariere se va desfășura marți și miercuri la Atrium Palas, iar candidații vor avea ocazia să discute direct cu angajatorii și să-și depună CV-urile pentru posturile care îi interesează.

Mai mult, companiile pot organiza mini-interviuri. În plus, pasionații și specialiștii în IT își pot testa viteza la programare în cadrul unei competiții contra-cronometru de Speed Coding Challenge. Nu lipsesc nici concursurile, candidații pot câștiga un smartwatch LG.

 Care sunt companiile care participă la TdC Iași

„Așteptăm la Târgul de Cariere de la Iași atât persoane cu experiență în muncă și care vor să crească în carieră, cât și tineri care se află în căutarea primului loc de muncă sau studenți interesați de joburi sau de oportunități de voluntariat, stagii de practică și internshipuri. IT-iștii pot participa la competiții de programare, concurs care la ediția trecută s-a bucurat de mare succes”, declară Louisa Olar, directorul Târgului de Cariere.

    Compania Accenture, din industria IT&Software, este în căutare de noi angajați, recrutări va face și Genpact, angajator care are în prezent peste 60.000 de salariați în toată lumea, dar și retailerul Lidl, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de tip discount din Europa. SCC Services România recrutează responsabili de proces, asistenți în relația cu clienții și ingineri, în timp ce VS Comunication caută atât specialiști IT, cât și personal HR și administrativ.

„Pentru dezvoltarea proiectelor din zona automotive căutăm pe de o parte ingineri proiectanți mecanici, cunoscători ai programelor Catia/Pro-Engineer sau Matlab/Simulink, iar pe de altă parte ingineri în domeniul electric/electronic, profile mai aproape de zona IT precum Embedded system tester, Function developer engineers. Nu în ultimul rând, suntem în căutare de candidați pentru rolurile de Supply chain planner with French și Supply chain engineer with SAP”, precizează reprezentanții companiei Atexis.

Compania Xerox are disponibile în acest moment la Iași peste 100 de posturi, de la asistenți HR, până la sales administrator (engleză și italiană) și consultanți relații clienți.

   Angajări mai fac la Târgul de Cariere și companiile Amazon, AtoS România, Delphi, Dräxlmaier, Identity, Preh, UniCredit Business Integrated Solutions, Webhelp. În plus, oportunități de carieră aduc și alți angajatori: Adecco, Alpina Shoe Production, ARCADIS, Arhipelago, Auchan, Capgemini, CENIT, CONEX Distribution, EnerEd IT Academy, EOS KSI România, Evozon, Formens, Generali, GfK Romania, Iulius Management Center, KFC, Kuka Systems, LEROY MERLIN, LexNavigator, McDonald’s, MHP-A Porsche Company, Ministerul Apărării Naționale, Obiettivo Lavoro, OMCO Romania, Pizza Hut, ProCredit Bank Romania, Siemens Industry Software, SynerTrade, VEO Worldwide Services,Veolia, ZF TRW. Și în acest an, Bellaria Hotel susține tinerele talente.

Oportunități de voluntariat și internshipuri

De asemenea, candidații vor afla ce oportunități de voluntariat, cursuri, stagii de practică și internship există la AIESEC, Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, BEST Iași, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament (CIPO), ITst, Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH lNG”, Asociația Tineretul ONU din România, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

   IT-iștii, așteptați la competiții contra-cronometru

  Compania Siemens Industry Software organizează în cadrul Târgului de Cariere o competiție contra-cronometru de programare. Participanții vor avea între 5 și 15 minute la dispoziție pentru a rezolva challenge-uri pe programare în C++, iar cei care reușesc să respecte obiectivele au parte de premii și ocazia de a fi remarcați de recrutori.

Târgul de Cariere de la Iași va avea loc la Atrium Palas, marți, 15 martie, între orele 10:00-19:00, iar miercuri, 16 martie între orele 10:00-16:00. Detalii găsiți pe site: http://www.targuldecariere.ro/iasi/

COMENTARII:

Comments are closed.