Cele mai bune companii în care să lucrezi (studiu)

1870

Un raport publicat de site-ul de profesii Glassdoor Inc. arată care sunt cele mai bune 50 de companii la care să lucrezi. Printre acestea, pe poziția a doua în top se află Facebook. 

Raportul a fost realizat pe baza unei analize a evaluărilor anonime de companii ale angajaţilor pe o perioadă de 12 luni.

Cel mai bun angajator

Pe primul loc s-a clasat o companie de consultanță în management din Boston. Este vorba despre Bain & Company Inc., care, în ultimii 7 ani, s-a clasat în top cinci şi a ocupat de trei ori primul loc.

Motivele care fac această companie cel mai bun angajator sunt: salariile bune, beneficiile oferite, mentorat şi o cultură care promovează engagementul celor care lucrează.

Următorul loc în top este ocupat de Facebook, care este urmat de Boston Consulting Group, o altă firmă de consultanţă în management cu 85 de birouri în 48 de ţări. În timp ce, pe locul patru, se află Alphabet, un conglomerat internaţional fondat de aceeaşi oameni care au pus bazele Google: Larry Page şi Sergey Brin.

O altă companie foarte cunoscută la nivel mondial este LinkedIn, care se află pe locul opt, urmat de Adobe, în timp ce Microsoft ocupă locul 37, iar Ikea, locul 45.

Cum a fost realizat topul

Cele 50 de companii au fost analizate pe o scară de la 0 la 5. Condiția necesară pentru a se califica era ca minimum 75 de angajați din fiecare companie să trimita analize. În  2016, scorul mediu al unei companii a fost 3,3.

COMENTARII:

Comments are closed.