Din martie 2017, Wizz Air își extinde activitățile din Cluj

0

Compania low-cost Wizz Air a făcut anunțul extinderii activității de pe aeroportul din Cluj. Acest lucru se va întâmpla din primăvara anului viitor. 

Liderul pieței de transport aerian de pasageri din țara noastră a anunțat că va achiziționa o nouă aeronavă pentru flora din Cluj-Napoca, cea de-a șasea. În plus, transportatorul aerian a discutat și despre lansarea a șase noi rute către Stockholm, Bratislava, Baden-Baden, Frankfurt, Larnaca şi Malta.

 Noi locuri de muncă la Wizz Air

După ce va investi circa 98 de milioane de euro în noua aeronavă, compania va crea și 36 de locuri de muncă. Este vorba despre persoane care se vor alătura echipei deja existente în Cluj-Napoca, formată acum din 163 de angajați.

 Activitatea Wizz Air la Cluj-Napoca

În ultimele douăsprezece luni, numărul pasagerilor transportați de Wizz Air de la și către baza din Cluj-Napoca a fost de peste 1,3 milioane de pasageri, în timp ce, la nivel național, este vorba despre 4 milioane de persoane în primele trei trimestre ale anului în curs.

Compania operează momentan zboruri pe 129 de rute, spre 19 ţări, inclusiv pe o rută internă, între Bucureşti şi Cluj, şi este prezentă pe 10 aeroporturi din România.

COMENTARII: