Charter Cluj-Antalya, vara aceasta

0

În vara acestui an, în fiecare sâmbătă va fi operată o cursă charter cu plecare de pe Aeroportul din Cluj-Napoca înspre Antalya.Zborul va fi efectuat de către compania Atlas Global și va fi realizat în perioada 2 iunie-22 septembrie 2018.

O dată cu acest anunț, conducerea Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj a punctat și înregistrarea unei creşteri cu aproape 50 la sută a traficului de pasageri faţă de anul 2016.

În acest sens, directorul aeroportului, David Ciceo, a subliniat: „ Am finalizat anul 2017 cu 2,69 milioane de pasageri, am avut o creştere de aproape 50% a traficului anul trecut faţă de 2016. Ne bucurăm că a crescut foarte mult şi componenta de trafic turistic, am avut 22% creştere pentru charterele turistice, 82.695 pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016. Considerăm că încă avem potenţial pentru că deservim întreaga Transilvanie, deşi competiţia este tot mai mare. Numărul de pasageri pe charterele turistice a crescut permanent. O să sprijinim în continuare noile destinaţii care vor fi, o să le mediatizăm tot mai mult astfel încât să ne adresăm tot mai mult şi judeţelor învecinate”.

COMENTARII: