Cum poți deveni însoțitor de zbor la Wizz Air

968

Cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est face angajări la bazele aeriene din România.

   Condiții de îndeplinit

Wizz Air își mărește echipele din Cluj-Napoca și capitală, unde deține baze aeriene.  Persoanele care for să facă parte din echipajele companiei de zbor trebuie să îndeplinească o serie de condiții. În primul rând trebuie să aibă peste 18 ani, să dețină diplomă de bacalaureat și un pașaport valid. În plus, acestea trebuie să vorbească fluent limba engleză. O altă condiție impusă de companie este să știe să înoate,  dar și să aibă experiență în relațiile cu clienții, să fie buni comunicatori, dar să și poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

wizz air

 Unde se desfășoară interviurile

Pentru baza aeriană din capitală, interviurile vor avea loc în 15 februarie, 22 februarie și 1 martie la Hotel Angelo de pe Calea Bucureștilor, nr.28,Otopeni. Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Toți candidații trebuie să aibă asupra lor un CV în limba engleză, două fotografii, plan amplu și tip pașaport, și referințe.

 

 Despre Wizz Air

Compania operază 66 de aeronave Airbus A320 şi A321 pe 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinaţii din 38 de ţări.  În momentul de față, echipa Wizz Air are peste 2.600 de profesionişti în aviaţie care livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute. În 2015,cu compania aeriană au zburat 19,2 milioane de pasageri.

COMENTARII:

Comments are closed.