Joburi în turism în străinătate

2026

Compania Icepworld Romania scoate la concurs 2000 de locuri de muncă în hoteluri de 4 și 5 stele în Anglia, Scoția, Insulele din Canalul Mânecii, Cipru, Grecia și Spania.

Interviurile de angajare vor avea loc la târgurile de joburi Hospitality JobFair organizate de ICEPWORLD ROMANIA în 27 februarie și 26 martie în București, Hotel Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta Nr. 38). Tinerii selectaţi vor avea posibilitatea să lucreze la standarde internaționale în hoteluri de 4 și 5 stele, în Anglia, Scoția, Insulele din Canalul Mânecii, Cipru, Grecia și Spania.

   Tipurile de joburi disponibile

Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curăţenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar), Bucătărie, Spa, Entertainment, Mentenanţă. În privința salariilor, tinerii care vor fi angajați în Cipru și Grecia vor putea câștiga între 500 și 950 EURO NET/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie salariile pornesc de la 6,7 LIRE BRUT/oră (echivalentul a 8,5 EURO/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1000-1500 LIRE BRUT/lună.

   Cine poate aplica

În ceea ce privește condițiile de eligibilitate, pot aplica și tinerii care se află la început de carieră (fără experiență în domeniul turismului) vorbitori de limba engleză. Aceștia vor parcurge un program complet de training pentru dezvoltarea profesională în industria ospitalității, iar la finalul programului vor beneficia de un certificat profesional.

“Viziunea noastră este să ajutăm tinerii din România să își construiască o carieră de succes în industria hotelieră și să își câștige independența financiară. Oferim consiliere în carieră, un plan de carieră adaptat, programe de formare continuă, un loc de muncă sigur și posibilități de dezvoltare pe termen mediu în industria ospitalității, continuitate în carieră” a declarat Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

receptie hotel

  Cine sunt angajatorii

La târgurile de joburi organizate de IcepWorld participă an de an hoteluri și resorturi de 4 și 5 stele care oferă oportunități de angajare pentru sute de tineri. Reprezentanții acestor hoteluri preferă să angajeze tineri din România pentru că sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine, sunt muncitori.

  “Târgurile de joburi organizate de IcepWorld au devenit o tradiție pentru noi, sunt cele mai importante evenimente pentru carieră. Ne întoarcem cu drag la București și vă așteptăm la următorul târg de joburi cu Constantinou Bros Hotel Group, organizat de IcepWorld la București”, a declarat Dino Tanos, General Manager Asimina Suites Hotel 5* din Paphos.

    “Avem din ce în ce mai mulți tineri din România angajați la hotelurile noastre şi suntem foarte mulţumiţi de ei. Hotelurile noastre oferă oportunități de dezvoltare a carierei într-un mediu dinamic. Oferim un contract pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitate de prelungire, mese gratuite în timpul programului de muncă, reduceri pentru serviciile şi produsele oferite de hotel, concediu plătit 28 de zile/an, traininguri şi programe de dezvoltare profesională” – a declarat Dl. Darren Keohane, reprezentantul unui lanţ hotelier din Marea Britanie.

   Trebuie să vă înregistrați online 

Tinerii interesaţi să participe la târgul de joburi trebuie să se înregistreze online la adresa www.icepworld.ro/apply, apoi vor susține un interviu de preselecție și vor depune un dosar de angajare. Interviurile finale vor fi susținute la târgurile de joburi – Hospitality JobFair organizat de ICEPWORLD în data de 27 februarie și 26 martie la Bucharest Hotel Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta Nr. 38), iar candidații selectați vor semna oferta de muncă pe loc. Sunt așteptați la acest eveniment tineri din toată țara, vorbitori de limba engleză. Mai multe informaţii despre acest eveniment pot citi online: www.icepworld.ro.

 

COMENTARII:

Comments are closed.