Unica facultate de antreprenoriat din țară

0

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenoriala din Romania, unde studentii invata practic inca din prima zi de scoala cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte un business.

   Facultatea pentru tinerii cu inițiativă

Singura facultate de antreprenoriat acreditata din Romania, The Entrepreneurship Academy (EA) primeste prima generatie de studenti antreprenori in toamna acestui an. Alaturi de cursurile cu experti din mediul de business si stagiile de practica anuale in strainatate, studentii vor opera, in echipe, afaceri reale.

In parteneriat cu Team Academy International (Olanda), EA aduce in Romania un model educational implementat si in Finlanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina si Peru cu rezultate impresionante: peste 91% dintre absolventii acestui model educational au un loc de munca in primele 6 luni dupa absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani dupa absolvire.

  Studenții vor crea companii reale

   EA (The Entrepreneurship Academy) nu este o simpla facultate, ea le ofera studentilor o adevarata experienta de invatare, dezvoltare si adaptare la nou si la imprevizibil. Pe parcursul celor 4 ani de studiu isi vor imparti timpul intre cursuri teoretice intr-un program de administrarea afacerilor (marketing, economie, management, vânzări), si practica dedicata pentru a crea si dezvolta, sub indrumarea unor antreprenori de succes, companii reale – pentru a dezvolta noi produse si servicii, pentru a face vizite la alte companii si la clienti. La acestea se adauga si stagiile anuale de practica in strainatate in Amsterdam, Silicon Valley si intr-o piata emergenta.

business woman

    Antreprenori de succes, profesori la EA

The Enterpreneurship Academy este fondata in Romania de un consortiu de organizatii: Maastricht School of Management, Grupul Educativa, Universitatea Alternativa si Team Academy International, cu sprijinul ING. Are ca profesori antreprenori și oameni de afaceri de renume printre care se numara si Florin Ilie – Head of Financial Markets Sales al ING Bank in Romania ING, Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Cosmin Alexandru – decan al The Entrepreneurship Academy, Sergiu Negut – Antreprenor și Associate Dean la Maastricht School of Management.

   Despre înscrieri

Perioada de aplicatii pentru anul universitar 2016-2017 s-a deschis in luna ianuarie printr-o serie de evenimente, numite BootDay, in care liceeni din an terminal din toata tara si din clasele a 11-a, participa la o simulare de o zi de antreprenoriat cu profesorii facultatii si antreprenori de succes. Daca EA ti-a atras atentia atunci trebuie sa stii ca urmatorul eveniment BootDay va fi pe 12-13 martie si aplicarile sunt deschise pe site-ul www.entrepreneurship-academy.ro.

COMENTARII: