Cum să aveți o echipă performantă

932

Complexitatea crescută a muncii a generat trecerea de la munca individuală la un mod de organizare în care accentul se pune pe echipă. Această trecere asigură soluționarea mai rapidă și mai eficientă a situațiilor complexe, echipa devenind astfel mediul de învățare pentru membrii săi.

Modelul Five Behaviors of a Cohesive TeamTM este creat pentru echipe şi grupuri de lucru și are la bază cinci tipuri de comportamente esenţiale pentru a genera rezultate în business: construirea încrederii, soluţionarea conflictelor, creşterea angajamentului, asumarea responsabilităţii şi orientarea către rezultate.  Five Behaviors of a Cohesive TeamTM  ajută membrii echipei să conştientizeze şi să introducă schimbări în modul în care interactionează zilnic pentru a-şi creşte eficienţa.

Cum pot fi folosite instrumentele de evaluare Five Behaviors în vederea performanței echipelor?

Adela Iepure, Senior Consulting Associate în cadrul Human Invest și Viorel Panaite, Managing Partner Human Invest, discută despre acest subiect la HR Breakfast Cluj-Napoca.

Adela Iepure, Senior Consulting Associate în cadrul Human Invest, are peste 7 ani de experiență în sectorul bancar, unde a fost responsabilă de dezvoltarea și facilitarea programelor de training pentru angajați pe subiecte legate de: motivație, abilități de comunicare, coaching pentru manageri, oferirea de feedback și managementul conflictelor. Associate Certified Coach în cadrul International Coaching Federation, Adela facilitează sesiuni de coaching individuale, de echipă, dar și coaching la nivel de management.

Viorel Panaite, Managing Partner, Human Invest, este unul din pionierii care au pus bazele și au dezvoltat piața serviciilor de training din Romania, în care a activat ca trainer independent din 1997. Viorel susține pro-bono dezvoltarea unor ONG-uri non-profit: SRF, Teach for Romania, AIESEC Romania, Universitatea Alternativă. Principalele sale misiuni sunt acelea de a-i sprijini pe cei care conduc sau pe cei care sunt implicați în implementarea proiectelor companiei, dar și de a dezvolta comunitatea Human Invest de facilitatori, coach, consultanti.

Viorel facilitează workshop-uri de leadership și “change management” și folosește în programele în care este implicat metode precum “Appreciative Inquiry”, “Leading People through Change”, “Tipping Point”, “SLII Experience”, “Team Charter” și instrumente aparținând companiilor Ken Blanchard Companies, Wiley/EverythingDiSC și Human Synergistics.

Adela Iepure și Viorel Panaite vor fi prezenți pe 14 iunie 2017, la HR Breakfast, eveniment conex Conferinței de Resurse Umane HR Summit. Evenimentul are loc în incinta AfterCafe Society (Strada Republicii, nr 7) Cluj-Napoca.

Despre HR Breakfast                                                     

HR Breakfast este organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura careia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day,  Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

 

COMENTARII:

Comments are closed.