Despre marketing și travel, la Travel Smart Forum Cluj 2017

1117

Cluj-Napoca găzduiește cel mai nou eveniment de travel dedicat iubitorilor de călătorii adaptate tehnologiei moderne ce ne înconjoară în orice domeniu.Travel Smart Forum Cluj 2017, este mai mult decât o conferință clasică.

„Integrăm domeniile conexe și ne dorim să creăm o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii, o rețea omogenă care să crească în timp, evoluând către două obiective elementare, și anume creșterea personală și profesională în domeniul turismului”, au declarat organizatorii evenimentului.

Travel Tips&Tricks, Fashion & Photography

Sub egida Digital Nomads Travelling, Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum Fashion în vacanță, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită.

Vacanțele sunt printre cele mai discutate subiecte și cele mai căutate experiențe. Destinațiile exotice sau culturile noi și diferite, stârnesc interesul cât mai multor turiști și ajung să fie vizitate de tot mai mulți oameni. Turismul se dezvoltă într-un ritm amețitor, iar, pe aeroport, zâmbetele și emoțiile sunt mari.

Facebook, Instagram, Youtube. Mediile de socializare sunt pline de noi fotografii și videoclipuri care zi de zi surprind destinații turistice de vis. Aplicații de editat, camere foto și poze developate, toate au menirea de a documenta experiențele trăite în locurile vizitate și de a capta momente și amintiri de neuitat.

Speakeri, influenceri și digitali

Simona și Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Călușer (Wens Travel), Alexandra Crăciun (Owner Pinch of Salt) și Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sunt primii invitați anunțați. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, călătorit, avantaje și dezavantaje și alegerea unor destinații ideale.

17211782_280690359019940_113603637786464960_o

Cu pagini de Facebook pline de like-uri, blog-uri notorii și un profil de Instagram mai mult decât inspirațional, ei ne vor da insight-uri din domeniu și ne vor împărtăși din experiența și călătoriile lor.

Agenda evenimentului

Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce în prim-plan subiectele cele mai arzătoare pe care orice călător dornic de o experiență nouă și diferită le are în minte. Suntem conectați la tehnologie 24/7 și tot mai dependenți de ea și de internet. Pozele, video-urilor, gif-urile sau aplicațiile de social media sunt încărcate de experiențele documentate de oameni.

Secolul tehnologiei a dezvoltat o nouă categorie de oameni, nomazii digitali. Acei oameni care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorinta de a descoperi lucruri și locuri noi.

Travel Smart Forum are loc în 6 aprilie 2017, la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00.

Înscrierilele se fac pe www.travelsmartforum.com/register , participarea este condiționată de confirmarea primită pe email.

COMENTARII:

Comments are closed.