Destinațiile de vacanță favorite ale românilor

1216

Cum s-au schimbat de-a lungul anilor preferințele românilor în ceea ce privește destinațiile de vacanță, dar și tendințele actuale le puteți afla dintr-un articol de Ștefana Cazan, Sales & Marketing Maxx Royal și Managing Partner Happy Tour Cluj. 

 Destinațiile preferate ale românilor

In ultimii ani, preferintele si gusturile romanilor au evoluat foarte mult. Tendintele au fost generate, printre altele, de ofertele din ce in ce mai accesibile si mai variate ale agentiilor de turism, companiilor aeriene si unitatilor de cazare.

Preturile avantajoase ale biletelor de avion si introducerea unui numar mare de curse low cost spre principalele orase din Europa au facut ca escapadele de cateva zile spre marile capitale din Europa sa fie tot mai frecvente. Pe langa posibilitatea alegerii unui city-break, accesul facil la marile hub-uri aeriene a facut costul pachetelor spre destinatii exotice sa scada.

In topul preferintelor au intrat astfel si destinatii exotice precum Republica Dominicana, Thailanda, Dubai si Maldive.

baros-maldives_pwv-aerial_hr

  Ofertele all inclusive, în topul preferințelor

In ceea ce priveste unitatile hoteliere, romanii aleg in general, pentru familiile lor, resorturi cu All Inclusive. Cand vorbim despre All Inclusive nu facem referire doar la regimul de masa, ci si la varietatea de servicii si facilitati care sunt puse la dispozitia turistului.

Cea mai reprezentativa destinatie in ceea ce priveste resorturile all inclusive este Turcia, in special zona Antalya. Resorturile de lux incearca anual sa imbunatateasca si sa ridice standardul calitatii pentru oaspetii lor.

Spre exemplu, cunoscutul resort high class Maxx Royal din Antalya, o investitie de peste 200 milioane Euro, intins pe 1,040,500 m², incearca anual sa isi surprinda oaspetii cu cele mai noi si mai sofisticate produse si servicii. Bauturi din gama premium, vinuri de colectie, preparate gastronomice pregatite de chefi cu renume international, ciocolaterie proprie, 15 baruri, 7 restaurante A la Carte, toate sunt incluse in pachetul sejurului.

In ceea ce priveste activitatile, hotelul garanteaza ca oaspetii sai nu vor avea nici o secunda timp de plictiseala, pe durata unei saptamani de concediu. Este vorba despre activitati precum yoga, dans, canotaj, darts, billiard, tenis, volei, pilates, paintball, fotbal, parasailing, surf, polo si golf, toate gratuite in cadrul hotelului.

Maxx Royal

In ultimii ani, turismul are un trend ascendent pe toate ramurile. Fie ca vorbim despre zboruri si cazari in scop de munca, de city-breakuri sau de vacante luxury, gama variata de optiuni face calatoriile sa devina tot mai prezente in viata oricui.

 

COMENTARII:

Comments are closed.