Malta, alegerea a peste 20.000 de turiști români

1930

Peste 20.000 de turişti români vor ajunge în Malta în vacanţă anul acesta, conform datelor oferite de o agenție de turism. 

   Malta, o destinație sigură

Mark Neville Farrugia, proprietarul Malta Travel, a declarat pentru mediafax.ro:  ”Malta este un loc exotic, cu palmieri la tot pasul, dar este totodată şi un loc încărcat de istorie. În plus, Malta este o ţară foarte sigură. Totodată, are şi o economie foarte puternică, cu o creştere semnificativă a PIB. Are circa 400.000 de locuitori, însă atrage anual 1,8 milioane de turişti din întreaga lume. Iar Malta Travel are preţuri foarte bune, pentru toate buzunarele.”

Divining in Malta

   Cât costa vacanțele

Pentru şapte nopţi cazare, preţurile pornesc de la 250 de euro pentru un hotel de patru stele, cu demipensiune şi transport cu avionul incluse. Prețurile pentru o vacanță în același tip de hotel însă cu servicii all-inclusive pornesc de la 600 de euro. De asemenea, ofertele pentru seniori, persoane cu vârsta de peste 50 de ani, pornesc de la 300 de euro. Zborurile sunt operate cu compania aeriană a Maltei, Air Malta, o data pe săptămână, în fiecare joi.

  Malta, în plină dezvoltare

„Piaţa turismului este în creştere. Şi pentru a face faţă numărului tot mai mare de turişti, se construiesc mai multe hoteluri, iar companiile aeriene au majorat numărul charterelor. În fiecare an, tot mai mulţi români vin în vacanţă în Malta. Dar există şi turişti maltezi care merg în România, fie în vacanţă, fie la vânătoare. Sper să ajung şi eu cât de curând să vizitez România”, a declarat, la rândul său, Carlo Micallef, director în cadrul Autorităţii de Turism din Malta.

Anul trecut au ajuns în această destinație de vacanță 16.000 de români.

COMENTARII:

Comments are closed.