Din Cluj-Napoca, direct în Malaga

0

   Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunţat lansarea unei noi rute din Cluj-Napoca către Malaga, începând din 2 august 2016.

 Frecvența zborurilor

Clujenii vor putea pleca direct înspre Malaga de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, iar ruta va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu tarife pornind de la 129 RON ⃰.

Situat în sudul Spaniei, oraşul Malaga este o destinație culturală și recreativă ideală. Aici s-a născut celebrul pictor modern Pablo Picasso, iar turiştii se bucură de soare tot timpul anului.

  “Suntem încântaţi să anunţăm o astfel de destinație atractivă cu plecare din Cluj-Napoca. Noua rută spre Malaga nu numai că va consolida poziția de lider a WIZZ în România, dar extinde, de asemenea, ceea ce este deja cea mai bună alegere a destinațiilor de vacanță populare pentru pasagerii noștri din Transilvania. Suntem siguri că noul serviciu va fi bine primit de români, care se pot bucura acum de această destinaţie pe întreg parcursul anului, la costuri reduse și servicii excepționale la bordul aeronavelor WIZZ.”, a declarat Tamara Vallois, Head Communications Wizz Air.

 Baza aeriană Wizz Air din Cluj

Wizz are în prezent la baza sa din Cluj 200 de piloţi şi echipaj de cabină, precum şi patru aeronave, cea de-a cincea urmând să se alăture flotei în luna iulie.

Prin operaţiunile sale din Cluj , compania transportă pe an un milion de pasageri, Wizz Air susţine mai mult de 750 de locuri de muncă locale  ⃰⃰⃰⃰.  Cu acest nou serviciu, compania oferă acum din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 ţări, inclusiv 7 noi destinaţii adăugate de la începutul acestui an spre München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum şi ruta internă spre Bucureşti.

 Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 68 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări.

Wizz Air are o echipă de peste 2.600 de profesionişti în aviaţie și a transportat  20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

COMENTARII: