Două burse, fiecare a câte 15.000 de euro, la EMBA University of Hull

0

Banca Transilvania, Biziday.ro, Electrogrup şi SIF Moldova oferă două burse de studiu la EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca. Bursele sunt în valoare totală de 30.000 de euro şi acoperă taxele de şcolarizare pentru cei doi ani de studiu. EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Condițiile înscrierii în competiție

Competiţia se adresează persoanelor care îndeplinesc condiţiile de înscriere la EMBA: au minim 3 ani de experienţă în management, după terminarea facultăţii; au obţinut diploma de licenţă cu rezultate bune şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

 Unde vă puteți înscrie

Înscrierea pentru aceste burse se realizează pe siteul www.biziday.ro, în perioada 21 februarie a.c. – 3 martie a.c., prin trimiterea următoarelor documente:

  • Eseu în limba engleză: prezentarea, în 400-500 de cuvinte, a beneficiilor urmării unui EMBA şi cum vor fi folosite pe plan profesional şi personal informțiile dobândite în cadrul programului;
  • CV în limba engleză, care să cuprindă inclusiv realizările academice, a celor obţinute în business şi în afara ariei de business, dar şi contribuţia în societate sau adusă unor comunităţi;
  • Două recomandări, în limba engleză, din partea a două persoane cu care lucrează persoana care aplică pentru bursă. Cerinţe: recomandările trebuie să cuprindă antetul companiei/instituției şi să fie însoţite de detalii de contact ale persoanelor care au făcut recomandările.

Bursierii vor fi anunţaţi în data de 9 martie 2017.

 Despre EMBA University of Hull

Şcoala de business EMBA University of Hull a fost lansată în Cluj-Napoca, în 2014, printr-un parteneriat între mediul universitar şi cel de business, dintre Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup. În prezent, la EMBA studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români. Noua generaţie de cursanţi va începe EMBA-ul în 18 martie a.c.

 Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education

Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit care are ca rol gestionarea activității EMBA University of Hull – Cluj-Napoca.

COMENTARII: