Găsește-ți jobul potrivit cu Rulla și All About Jobs

0

www.allaboutjobs.ro a încheiat un parteneriat cu platforma de recrutare Rulla, astfel încât să puteți să vă găsiți mai ușor locul de muncă potrivit. Rulla, agregator cu posturi vacante, vine în ajutorul oamenilor să-și găsească, planifice și să urmeze calea lor în carieră. Scopul nostru este de a crea o platformă pentru cei care caută oportunități de dezvoltare sau de începere a activității profesionale, începând de la educație și ocuparea forței de muncă din întreaga lume.

Rulla reprezintă o modalitate ușoară de a găsi candidații ideali precum și furnizarea locului de muncă potrivit pentru solicitanți. În cazul în care nu ați reușit să găsiți locul de muncă dorit, Rulla vă poate ajuta astfel încât, printr-o singură solicitare, să găsiți un post vacant.

Rulla activează în mai mult de 25 de țări : Canada, Italia, Portugalia, Polonia, Australia, Marea Britanie, India, Indonezia, Brazilia, Spania, Franța, Germania, Vietnam, Venezuela, Argentina, Chile, Columbia, Mexico și Peru, fiind într-o continuă dezvoltare.

Baza de date cu joburi este actualizată zilnic pentru fiecare oraș : București , Iași, Timisoara.

Când utilizați site-ul Rulla puteți:

  • reduce căutarea pentru anumite zone și raze;
  • limita angajatorii după companii, salarii și experiența necesară;
  • aplica la mai multe locuri de muncă rapid și eficient.

Nu este nevoie de ore întregi pentru căutarea postului vacant, iar ei vă oferă un set de instrumente care vă va ușura căutarea locului de muncă mult visat fără a pierde timp în procesul de căutare. Toate serviciile sunt gratuite 100% oferind joburi în orice colț din țară și au o echipă care lucrează în mod constant pentru a face căutarea locurilor de muncă cât mai simplă.

COMENTARII: