Cum să vă dezvoltați, dar și relaxați prin improvizație

4680

Intr-o lume in care alergam mereu dupa ceva, ne grabim sa prindem un ultim tren, ne punem remindere pentru zilele de nastere ale parintilor, intarziem destul de des la intalniri, dar dam vina pe trafic sau chiar gasim o calitate in acest fapt, ne facem tot mai putin timp pentru propriile noastre placeri sau hobby-uri. Ba chiar unii dintre noi nu avem hobby-uri sau nu avem timp sa ni le descoperim. Un articol de Aneta Neagomir, specialist în resurse umane. 

Este benefic pentru echilibru vietii noastre sa ne regasim din cand in cand si in alte activitati decat cele care fac parte din munca noastra. Cand ati inaltat ultima data un zmeu? Cand ati facut un puzzle de 500 de piese? Timpul, cheful, munca vor fi intotdeauna mai importante decat o activitate banala care s-ar putea sa va relaxeze si sa va energizeze mai mult decat o ceasca cu cafea sau un energizant la doza.

Va propun sa descoperiti cateva beneficii din alte activitati pe care nu le faceti in viata de zi cu zi.

13689760_1119529618090386_296455348_n

 Improvizația, ca o artă

Pare o joaca de copii mari si creeaza chiar un disconfort in fata celorlati, insa improvizatia este o arta, o arta care dezvaluie in noi niste abilitati creative, de joaca, de originalitate si spontaneitate si niste abilitati de vorbire care, de ce nu, ne pot ajuta intr-o munca de vanzari.

Comunicarea este cheia in orice relatie, dar este atat de greu de realizat, chiar daca mergem la zeci de cursuri pe care le consideram uneori inutile. Un atelier de improvizatie este etapa urmatoare unui astfel de curs, este proba practica si roll-play-ul unui curs de comunicare. Dar mai mult decat aceasta este partea care creeaza buna dispozitie si iti da incredibil de multa energie.

Si stiti ceva? S-ar putea sa radeti impreuna cu gasca voastra mai mult decat ati facut-o in ultima luna, iar acest lucru, cu siguranta, va crea amintiri atat de placute ca veti dori sa mai repetati experienta.

Asadar, nu mai stati pe ganduri, mergeti la un atelier de improvizatie teatrala si descoperiti-va!

 Unde puteți urma astfel de cursuri

Un astfel de atelier puteti gasi la Galeria de Idei, o companie care isi doreste sa aduca buna dispozitie si un echilibru intre munca si viata personala si care incurajeaza joaca la orice nivel: copii sau adulti. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/galeriadeidei/ si pe site www.galeriadeidei.ro

COMENTARII:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.