Mamele antreprenor susțin Policlinica fără plată din Cluj-Napoca

0

Asociația „Happy Moms” România organizează evenimentul „Împreună de Crăciun„, având ca scop o strangere de fonduri în beneficiul Policlinicii fără plată și a propriilor proiecte.
Evenimentul este un spectacol de colinde și se va desfășura pe data de 13 decembrie la Hotel Platinia, începând cu ora 18:30.

Artiștii care susțin proiectul sunt:

  • Corul Angeli
  • Denisa Botiş
  • Adriana Şolea
  • Alina Delia Roşca şi corul de copii „Măgura Apusenilor”
  • Grupa de copii a Ansamblului Folcloric „Mugurelul” al Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj

Despre Asociația „Happy Moms”

Asociația „Happy Moms” funcționează în Brașov, Făgăraș, Sibiu și Cluj-Napoca și are ca misiune educația antreprenorială a copiilor, tinerilor și mamelor. Asociația „Happy Moms” este o comunitate de mame, în majoritate antreprenori, sau care își doresc să devină antreprenori, care se sprijină, se încurajează, își oferă soluții concrete la probleme specifice legate de antreprenoriat. Proiectele asociației constau în training și mentorat pentru categoriile vizate, dar și educație nonformală pentru copiii din medii defavorizate, în cadrul taberei „Incubator de talente”. Asociația a lansat, de curând, în Cluj, proiectul „Business Teen” – educație antreprenorială pentru tineri, în timp ce tabăra s-a desfășurat deja în vara anului 2018, pentru 14 copii din 2 centre de plasament.

Policlina fără plată, ajutor pentru zeci de mii de nevoiași

„Policlinica fără plată” este instituţia care, de 24 de ani, le redă sărmanilor speranța și încrederea în oameni. Medicii policlinicii consultă fără a fi remunerați pentru actul medical iar medicamentele sunt oferite gratuit. În 2017 s-au eliberat 3122 de rețete gratuite, au fost tratați 650 de pacienți cu venituri mici și 300 fără niciun venit iar în cei peste 24 de ani de activitate, au sprijinit peste 45000 de nevoiași.

Sunteți așteptați, așadar, negreșit, să luaţi parte la un program cu artiști cunoscuți și îndrăgiți, dar și cu tombolă, cu multe premii și surprize. Evenimentul va fi moderat de Bianca Sharma, owner allaboutjobs.ro, şi Ovidiu Damian de la „Fără Prejudecaţi” – TVR Cluj. Fotografiile concertului vor fi semnate de Educational Events Photography: www.florinarussu.ro

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate și se ocupă doar prin completarea unui formular pe care îl găsiţi în eventul de pe facebook.

Link formular de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform?fbclid=IwAR3M3AbLhZi2fF6o16bpiZNP5mBArTBsA27Bnuk_GGn0EU9FrI4NLvmXKjY

Persoane de contact:

Roxana Pantilimon- Online Community Manager „Happy Moms” Cluj & Voluntar „Policlinica fără plată”, 0746057308, şi Dana Lupșa, președintele Asociației „Happy Moms”, contact@happymoms.ro, happymomscluj@gmail.com, 0722612965.

sursa foto: unsplash.com

COMENTARII: