Platformă online pentru facilitarea comunicării dintre ONG-uri, companii și voluntari

2150

  Evozon Systems împreună cu ONG-ul Republic of Coders a lansat platforma FindNGO, pentru a facilita comunicarea dintre organizații non-profit, companii și voluntari, din dorința de a-și aduce o contribuție comunității și de a ajuta ONG-urile în atingerea obiectivelor și găsirea de finanțare și voluntari pentru a-și îndeplini cu succes proiectele.

  Platformă pentru fapte bune

Platforma www.findngo.co permite companiilor și voluntarilor să caute organizații non-profit sau proiecte cu care se identifică, într-un mod simplu și rapid.

Companiile și persoanele fizice pot filtra căutarea în baza contribuției pe care doresc să o aducă: donație în bani, mâncare, materiale de construcții, haine, servicii.

Proiectele și organizațiile non-profit sunt listate în funcție de domenii precum: anti-violență, educație, habitat, mediu, drepturile omului, refugiați – adăpost,  construirea comunității, etc.

  FindNGO este un start-up românesc ce se adresează organizațiilor non-profit, companiilor și voluntarilor pe plan mondial, nu doar național.

 Despre inițiatori

 Evozon Systems este o companie românească prezentă pe piața de IT din 2005, care numără în prezent peste 500 de angajați. Compania oferă soluții software pentru o gamă larga de clienți internaționali și susține proiecte românești precum FindNGO.

 Republic of coders este un ONG care susține proiecte ce urmăresc crearea de comunități ai programatorilor, cum sunt „Built in Node” și „Built in Perl”, și care organizează conferințele YAPC::Europe, ClujPM, Hello.JS.

COMENTARII:

Comments are closed.