Provocare pentru acest weekend: Treasure Hunt

0

Prețuim timpul petrecut cu copii noștri tot mai mult și încercăm de fiecare dată să le oferim experiențe unice și cât mai atractive. Deși avem numeroase tentații, ne este greu să alegem și să participăm la ele.

Însă atunci când e vorba de timp petrecut pe afară, când este vorba de a forma echipă cu copiii tăi într-un joc, când îmbini mersul pe jos cu orientarea în orașul în care locuiești, nu poate să fie decât o activitate foarte plăcută și memorabilă pentru întreaga familie.

Sâmbătă, 19 noiembrie, Galeria de Idei organizează în Cluj Napoca un Treasure Hunt dedicat famiilor. Părinții și copii sunt invitați să se înscrie într-o cursă de căutat comori prin oraș care are startul în Parcul Central, în fața Casinoului și se termină la Școala Internațională Spectrum.

Durata traseului este de o oră, dar organizatorii promit un ceai cald la sosire. De asemenea se vor oferi premii echipelor care vor avea cel mai bun timp.

  Despre Galeria de Idei

Este o companie care oferă ateliere de creativitate, dezvoltare personală, relaxare,  dedicate copiilor, dar și angajaților companiilor. Compania oferă alternative pentru timpul liber al copiilor sau oferă momente energizante în timpul orelor de serviciu.

COMENTARII: