Rezultate remarcabile ale studenților UBB la concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest”

0

Studenții Facultății de Matematică și Informatică a UBB, organizați în două echipe, au participat, în perioada 18-20 octombrie 2019, la etapa regională SEERC (Europa de Sud-Est) a concursului internațional de programare „International Collegiate Programming Contest -ICPC 2019”.

Echipa UBB HakunaMatata, formată din Sebastian Nechita, Tudor Cozma și Bogdan Pop, s-a clasat pe locul IV, în vreme ce echipa UBB AvengersAssemble, compusă din Andrei Sorin Popovici, Rareș Patcas și Flaviu Crăciun, s-a clasat în primele 10 echipe din România.

Această etapă a competiției s-a desfășurat la Universitatea Politehnica București și a avut înscrise 57 de echipe din Europa Centrală și de Est.

Concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest” este prima competiție globală organizată pentru universitățile din toată lumea. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă invităm să accesați http://acm.ro/.

COMENTARII: