România, încă atragătoare pentru outsourcing

0

Voicu Oprean, managerul companiei AROBS Transilvania Software, consideră faptul că piața românească rămâne atragătoare pentru outsourcing, iar dovada o reprezintă dezvoltarea businessului său.

  2016, un an promițător pentru outsourcing

Pentru 2016,  compania estimează o creştere de aproximativ 25% a afacerilor faţă de anul trecut. Estimarea are la bază  contractele încheiate deja cu noi clienţi, dar şi creşterea unora dintre proiectele existente.

În acest sens, Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software a declarat: „Pentru 2016 estimăm un avans de aproximativ 25% al afacerilor, având în vedere contractele semnate deja cu clienţi noi, dar şi creşterea unora dintre proiectele existente. România rămâne, în continuare, o piaţă atrăgătoare pentru externalizarea serviciilor, aşa că nu vă aşteptaţi ca industria IT să urmeze un trend descendent anul acesta“.

  Creștere anuală constantă

În 2015, grupul de firme AROBS a înregistrat o cifră de afaceri totală de 20 de milioane de euro, mai mult cu aproape 30% faţă de anul anterior, datorită creşterii numărului de proiecte pentru partenerii străini, mai ales pentru industriile auto şi farmaceutică, dar şi extinderii portofoliului de clienţi, care folosesc soluţia TrackGPS, de monitorizare a flotelor auto.

Compania AROBS Transilvania Software a apărut pe piață în urmă cu 18 ani şi este controlată de antreprenorul clujean Voicu Oprean.

COMENTARII: