Smartree anunță un nou parteneriat cu Salarium, prin care angajații pot solicita avansuri salariale

0

Smartree, partenerul strategic ce oferă servicii și soluții software integrate de resurse umane, anunță încheierea unui parteneriat cu Salarium Fintech, prima platformă de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Astfel, angajații clienților Smartree își vor putea alege ziua în care vor să primească avans salarial, fără comisioane sau dobânzi. Prin intermediul platformei de tehnologie HR MyStaff, soluție software modulară dezvoltată de Smartree, peste 100.000 de angajați vor putea avea acces instant la salariul pentru zilele deja lucrate, oricând și de oriunde. Acest lucru va fi posibil efectuând câteva operațiuni simple, datorită integrării aplicației Salarium cu MyStaff. Astfel, clienții Smartree vor putea beneficia de suport în acordarea avansului salarial, fără să existe alte intervenții în procesele interne sau rulajul financiar lunar al acestora.

„Este parte din ADN-ul nostru să le oferim clienților noștri soluții care să le facă viața mai ușoară, iar parteneriatul cu Salarium este un demers firesc în acest sens. În plus, credem că acest serviciu, inovator în prezent, va deveni norma pentru ceea ce înseamnă resurse umane și beneficii acordate angajaților. Ne bucurăm să fim deschizători de bune practici: această opțiune va crește nivelul de flexibilitate a accesului la salariul lunar, flexibilitate de care vor dispune angajații clienților noștri și, cu siguranță, va contribui și la retenția acestora”, a declarat Alexandra Peligrad, CEO Smartree România.

De asemenea, implementarea soluției Salarium în cadrul serviciilor oferite de Smartree are ca obiectiv, pe lângă facilitarea accesului la un beneficiu extrasalarial, și crearea unui impact pozitiv în viața angajaților, aceștia dobândind mai multă libertate în gestionarea propriului venit.

În prezent, mai mult de 15% din clienții Smartree practică plata salarială în două tranșe lunare, avans și lichidare, însă majoritatea companiilor clienți acordă avansuri la cerere angajaților care solicită plata în timpul lunii, înaintea datei de primire a salariului.

„Salarium contribuie la modernizarea sistemului de salarizare și, de asemenea, introduce pe piața din România un concept nou – salary on demand. Ne bucurăm să venim cu această soluție atât în întâmpinarea angajatorilor, cât și a angajaților, iar prin intermediul parteneriatului cu Smartree, ducem mai departe misiunea companiei de a democratiza ziua de plată a salariului și de a solidifica acest beneficiu real oferit angajaților”, a adăugat Alina Ștefan, CEO Salarium Fintech.

Integrarea noilor tehnologii contribuie la eficientizarea și automatizarea unui număr mare de fluxuri și activități repetitive din cadrul departamentului de HR. Astfel, acestea vin în întâmpinarea unor nevoi precum schimbările legislative în domeniul muncii, modificări ale culturii organizaționale, asigurarea unei comunicări transparente cu angajații și numeroase alte schimbări rezultate în urma contextului pandemic. Smartree vine în sprijinul profesioniștilor din HR cu noi soluții adaptate provocărilor pieței, care susțin automatizarea proceselor de payroll, administrare de personal,pontaje și alte procese consumatoare de timp și resurse. De asemenea, prin intermediul acestor servicii, Smartree facilitează accesul tuturor angajaților la informații personale, demers care este susținut și  prin noul parteneriat cu Salarium Fintech.

Despre Smartree

Lider în România pe piața serviciilor de outsourcing de salarizare și administrare de personal, Smartree oferă de peste 20 de ani, servicii și soluții software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate într-o continuă evoluție. Smartree are o poziționare unică pe piața din România, fiind singurul partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Compania oferă expertiză în cele mai bune practici din industrie, dar și know how-ul celor peste 100 de specialiști care își desfășoară activitatea atât în serviciile de payroll, administrare de personal, cât și în dezvoltarea de soluții software.

Despre Salarium Fintech

Salarium Fintech este prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Prin intermediul aplicației mobile Salarium, disponibilă în Google Play și AppStore angajații au posibilitatea să solicite avansuri salariale, fără comisioane sau dobânzi, pentru zilele lucrate până la momentul solicitării.

COMENTARII: