Studenții UTCN, campioni la bursele Roberto Rocca Education Program

1207
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Studenţii Universității Tehnice din Cluj-Napoca, reprezintă cei mai numeroși beneficiari ai burselor Roberto Rocca Education Program pentru anul universitar 2015-2016.

22 de studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca se numără printre cei 40 de bursieri ai Roberto Rocca Education Program, pentru anul universitar 2015-2016. Bursele sunt oferite de către Compania Tenaris Silcotub, divizia de producţie a firmei Tenaris în România și vor fi înmânate studenţilor desemnaţi în cadrul unei ceremonii oficiale.

   Cum a fost făcută selecția

Selecţia a fost realizată de specialiştii în resurse umane de la Tenaris Silcotub dintre studenţii universităţilor partenere companiei. Cei 40 de bursieri au fost aleşi pe baza rezultatelor la învățătură, a potenţialului de lider şi a unor aptitudini personale, precum şi pentru creativitate și capacitatea de a colabora în echipă.

Celor 22 de bursieri “Roberto Rocca” ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, cel mai numeros grup, li se adaugă  studenţi de la alte universităţi din ţară precum Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Univesitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti.

sigla_UTCN

 Ce sunt bursele Roberto Rocca Education Program

Bursele fac parte din Roberto Rocca Education Program, prin care firmel Tenaris şi grupul Techint susţin, la nivel mondial, studiul ingineriei şi al ştiinţelor aplicate. În acest program sunt incluse 80 de universităţi din 11 ţări, iar în România programul beneficiază de finanţare din partea companiei Tenaris Silcotub și este destinat studenților din inginerie.

Programul Educational Roberto Rocca este menit să ofere sprijin studenţilor din România  pasionați pentru a urma o carieră în inginerie. Dincolo de răsplata financiară, tinerii bursieri vor avea ocazia să interacţioneze cu specialiştii Tenaris Silcotub şi să beneficieze de mentoratul acestora prin diverse internship-uri organizate de companie.

COMENTARII:

Comments are closed.